Duits taalkamp in München voor jongeren


Bij een Duits taalkamp in München verblijf je in de prachtige omgeving van de Alpen, terwijl je tijdens excursies de derde grootste stad van Duitsland verkent. Daarnaast volg je Duitse lessen en maak je plezier met internationale leeftijdsgenoten tijdens sportieve en recreatieve activiteiten. München ligt in het zuiden van Duitsland en is de hoofdstad van de deelstaat Beieren. Het is een veelzijdige stad waar veel historische attracties, musea en parken te vinden zijn. Zo zul je highlights als het Nymphenburg paleis, Olympiapark, stadion van Bayern München en de Frauenkirche zeker gaan bezichtigen. Maar je kunt ook uitstekend shoppen in de winkelstraten van München en natuurlijk de Alpen in gaan om te zwemmen of wandelen. Zo kun je tijdens de Duitse taalreis naar München genieten van het beste van beide werelden!

Duits taalkamp op onze partnerschool GLS in München (15-17 jaar)

De Duitse taalvakantie in München wordt verzorgd door ons partnerinstituut GLS juniors. Het programma vindt plaats in de zomermaanden en is afgestemd op jongeren van 15-17 jaar. Een taalcursus Duits wordt gecombineerd met een verblijf in een Beiers hotel, op basis van volpension. Dit Beierse hotel is gelegen aan een prachtig meer, waar ’s zomers in kan worden gezwommen. Je bent hier omgeven door bergen en natuur, maar kunt dankzij de excursies ook genoeg van München zien. Er is namelijk een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen met dagelijkse activiteiten. Zo zijn er drie excursies naar München per week, waarvan één dagexcursie op zaterdag. 

De taallessen tijdens het Duitse taalkamp in München 

Onze partnerschool in München is geaccrediteerd, wat betekent dat de Duitse taallessen van hoge kwaliteit zullen zijn. Je kunt zelf kiezen hoeveel uur per week je bezig wilt zijn met het leren van de Duitse taal. Je kunt namelijk een Duitse taalcursus in München volgen van 20, 25 of 30 lesuren per week. Hierbij kom je in een klas met jongeren van verschillende nationaliteiten. Zo ontmoet je bijvoorbeeld jongeren uit Spanje, Polen, Frankrijk, Italië of Engeland. Op deze manier word je onderling ook gestimuleerd om Duits te spreken, waardoor je zowel binnen als buiten het klaslokaal bezig bent met Duits leren

In goede handen bij een taalkamp Duits in München

Supervisie is een belangrijk onderdeel van het Duitse zomertaalkamp in München. Het team van GLS bestaat uit ervaren docenten en begeleiders, die ervoor zullen zorgen dat alles veilig verloopt. Zij dragen er zorg voor dat de activiteiten en excursies altijd onder begeleiding zijn van professionals. Daarnaast is er een avondklok. Om elf uur moet iedereen uiterlijk terug op zijn of haar kamer zijn. Verder is een luchthaventransfer bij aankomst en vertrek inbegrepen in de prijs om de reis veilig te laten verlopen. 

Duitse taalkampen in de omgeving van München 

Als je geïnteresseerd bent in een Duits taalkamp in München, dan zijn de zomerkampen in Bad Tölz en Spitzingsee wellicht ook interessant voor jou. Bij deze taalkampen Duits ga je namelijk ook München verkennen tijdens excursies. Ben je benieuwd naar andere Duitstalige bestemmingen? Bekijk dan eens onze andere mogelijkheden betreft een Duits taalkamp in Duitsland. Overweeg je ook nog om een andere taal te leren, bekijk dan ons complete aanbod aan taalkampen in het buitenland. Wil je meer informatie over onze taalkampen voor jongeren, neem dan contact met ons op per mail, chat of telefonisch.  

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Intensive Juniors

Het intensieve jongerenprogramma in München is speciaal ontwikkeld voor jongeren tussen de 15 en 17 jaar oud, die Duits willen leren op een effectieve en snelle manier. lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in München

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 2 -5 2
Feb 4 -4 3
Maart 8 -1 4
Apr 13 3 5
Mei 17 7 6
Juni 21 10 7
Juli 23 12 8
Aug 22 12 7
Sept 19 9 6
Okt 14 4 4
Nov 7 0 2
Dec 3 -4 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes