Engels leren in Bournemouth voor leraren


Bournemouth is een prachtige bestemming aan de zuidkust van Engeland. Als leraar kun je hier tijdens je taalcursus ook zeker van je vrije tijd genieten. Met 12 kilometer strand en één van de beste weersverwachtingen van heel Engeland is Bournemouth een gezellige toeristische stad. In de nabije omgeving kun je bovendien genieten van de prachtige natuur, zoals “The New Forest” dat sinds kort erkend is als nationaal natuurpark en “Poole Harbour”  met verschillende kleine eilandjes. Daarnaast zijn er uitstekende verbindingen met Londen, Winchester, Bath, Stonehenge, Weymouth, Salisbury, Poole en Christchurch.

Waar kun je heen voor een taalcursus Engels voor leraren?

In Bournemouth volg je de taalcursus Engels voor leraren op één van de oudste privéscholen aan de zuidkust van Engeland. Op onze taalschool in Bournemouth kun je kiezen tussen verschillende lerarencursussen die goedgekeurd zijn voor een Erasmus+ subsidie. Van cursussen in methodologie tot de schoolmanagement cursussen: er is zeker een cursus die aansluit bij jouw wensen als leraar Engels

Waar verblijf je tijdens je taalcursus voor leraren?

Tijdens jouw lerarencursus heb je de mogelijkheid om te verblijven in een Engels gastgezin. Dit is de meest efficiënte manier om je Engels elke dag te oefenen. Bovendien krijg je door te verblijven in een gastgezin meer inzicht in de lokale cultuur. Hier verblijf je in een 1-persoonskamer op basis van halfpension op maandag tot vrijdag en volpension op zaterdag en zondag. Het is mogelijk dat in het gastgezin ook een andere student verblijft. Dit zal nooit een student van dezelfde nationaliteit zijn, zodat ten alle tijden Engels gesproken wordt. 

Wat houdt een lerarencursus in Bournemouth in?

Op onze taalschool in Bournemouth kun je het gehele jaar door verschillende soorten cursussen volgen. De duur van het programma verschilt per taalcursus. Je kunt op de taalschool terecht wanneer je zelf Engelse les geeft of wanneer je een vak in het Engels geeft. Al onze taalcursussen voor leraren in Bournemouth voldoen aan de Erasmus+ subsidie. 

Erasmus+ subsidie

Speciaal voor leraren en ander personeel van een onderwijsinstelling heeft de Europese Commissie voor onderwijs, jeugd, training en sport een subsidieprogramma opgesteld. De Erasmus Key Action 1-subsidie valt onder dit programma en kan door onderwijsinstellingen worden aangevraagd voor een taalcursus. Al onze taalcursussen in Bournemouth voldoen aan de eisen van de Erasmus+ subsidie. Wil jij meer weten over deze subsidie, neem dan contact met ons op. 

Wil jij meer weten over een lerarencursus in Bournemouth? Wij beantwoorden jouw vragen graag. Liever een andere bestemming? Bekijk dan ons gehele aanbod aan taalreizen naar het buitenland

lees verder »

Taalcursussen voor Leraren op Richard Language College

Richard Language College is een van de oudste privéscholen in Bournemouth (Dorset), aan de zuidkust van Engeland. Je kunt hier kiezen tussen verschillende lerarencursussen die allemaal goedgekeurd zijn voor Erasmus+. Van cursussen in methodologie tot de "study-visits": er is zeker een programma dat aansluit bij jouw wensen als leraar! lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Bournemouth

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes