Engels leren in Eastbourne voor leraren


Eastbourne is uitgegroeid tot een populaire badplaats in het zuiden van Engeland en is een fijne bestemming om je Engelse taal op te frissen als leraar. Wat eerst een klein vissersdorpje was, is nu een populaire vakantiebestemming voor de Engelsen. Eastbourne heeft de populariteit te danken mede dankzij het feit dat de stad de meeste zonnedagen van alle zuidelijke Engelse kustplaatsen telt. Maar niet alleen hierom is Eastbourne een fijne bestemming: het heeft ook historische bezienswaardigheden, zoals het Redoubt Fortress (een circelvorming kunstverdedigingsfort) en de pier aan het strand waar je kunt genieten van de typische Engelse fish & chips. Eén van de grootste pluspunten van Eastbourne is dat het zich aan de rand van het South Down National Park bevindt, waar je heerlijk kunt wandelen in de heuvelachtige landschappen. Bovendien heeft deze omgeving het mooiste kustlandschap van Zuidoost Engeland met prachtige witte kliffen. Eastbourne is dus de uitgelezen plek voor als je naast je lerarencursus Engels ook wil genieten van al het moois van de natuur dat het zuiden van Engeland te bieden heeft.

Waar kun je heen voor een taalcursus voor leraren?

De taalcursus Engels voor leraren kun je volgen op onze taalschool in Eastbourne die zich bevindt in een elegant gebouw op slechts 5 tot 10 minuten loopafstand van het strand en het centrum. De school voldoet aan hoge kwaliteitseisen (het is erkend door de Britisch Council). De professionele sfeer creëert een motiverende leeromgeving voor docenten Engels die hun taalvaardigheden willen verbeteren. De school beschikt over 18 klaslokalen, een uitgebreide bibliotheek, multimediaruimte en een studentencafé met een terras en tuin. 

Waar verblijf je tijdens jouw taalcursus in Eastbourne?

Tijdens jouw lerarencursus in Eastbourne heb je de mogelijkheid om te verblijven in een gastgezin of in een bed & breakfast. Wil je het dagelijkse leven van de Engelsen beter leren kennen? Dan is een gastgezin de ideale optie. Je verblijft dan bij een Engels gezin in Eastbourne in een 1- of 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt of halfpension. De gastgezinnen waar je terecht kunt tijdens jouw taalcursus bevinden zich op ongeveer 25 tot 30 minuten lopen van de school. Wil jij liever wat meer privacy? Dan is het mogelijk om in de onlangs gerenoveerde bed & breakfast “Reymar” te verblijven, vlakbij de kust op 20 minuten loopafstand van de school. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, tv en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Het verblijf bij deze bed & breakfast is inclusief ontbijt.

Wat houdt de lerarencursus in Eastbourne in?

In Eastbourne is het mogelijk om een 2-weekse lerarencursus TEC (Teachers of English Course) te volgen. Deze cursus bestaat uit 26 lessen per week en is bedoeld voor leraren Engels die hun Engels en lesmethoden willen verbeteren. Belangrijke onderwerpen van de cursus zijn o.a. taalontwikkeling, onderwijsmethoden, leerplanning en observatie van ervaren docenten. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. Daarnaast verzorgd de school ook een sociaal programma naast de taalcursus. Om ook te kunnen ontspannen tijdens je verblijf kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals filmavonden, bowlen en een avond in de pub. In de weekenden organiseert de school excursies naar steden zoals Londen en Cambridge. Door mee te doen aan de activiteiten van de school leer je ook medecursisten beter kennen!

Erasmus+ subsidie

Voor leraren en ander personeel van een onderwijsinstelling bieden wij taalcursussen Engels aan die voldoen aan de eisen van de Erasmus+ subsidie KA1 (Key-Action 1 van Erasmus+). Dit is een subsidieprogramma opgesteld door de Europese Commissie van jeugd, training, sport en onderwijs. De subsidie kan aangevraagd worden door de onderwijsinstelling zelf. 

Heb jij vragen over de lerarencursus in Eastbourne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag. Ben je er nog niet helemaal uit welke cursus je wil gaan volgen? Bekijk dan nog eens al onze taalreizen naar het buitenland voor alle mogelijkheden. 

lees verder »
St Giles
(3)

Taalcursussen voor Leraren op St Giles

Onze partnerschool St. Giles in Eastbourne verzorgt een lerarencursus "TEC" (Teachers of English Course) van 2 weken. Je hebt les in een elegant gebouw op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand van het strand en het centrum. De professionele sfeer en de hoge kwaliteitseisen (deze school is erkend door de British Council) creëren en motiverende leeromgeving voor docenten Engels die hun vaardigheden willen opfrissen. De school beschikt over 18 leslokalen, een uitgebreide bibliotheek, een multimediaruimte, draadloos internet in de hele school, én een studentencafé met een terras en een tuin. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1070

Weer in Eastbourne

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes