Engels leren in Exeter voor gezinnen


Exeter is de ideale bestemming voor een taalcursus Engels in Engeland voor gezinnen. De hoofdstad van graafschap Devon is gelegen aan de zuidkust van Engeland en ademt de sfeer van een provinciaal stadje in positieve zin. Exeter is een stad met een rijke geschiedenis en je vindt er verschillende historische gebouwen, zoals de kathedraal, het kasteel, Quayside en St. Nicolas Priory. Rondom de grote, indrukwekkende kathedraal liggen veelal kleine straatjes met gezellige boutiques, traditionele pubs, kleine theaters en kunstgalerieën. Voeg daaraan toe de rivier de Exe, de schilderachtige omgeving, het mooiste klimaat van Engeland en de zee en het strand op 20 minuten afstand: dan weet je waarom je Engels moet gaan leren in Exeter met het gezin!

Wat houdt een gezinscursus Engels in?

Een gezinscursus Engels houdt in dat je samen met het gezin Engels kunt gaan leren. Zowel ouders als kinderen volgen 20 lesuren Engels per week in lesgroepen die ingedeeld worden op leeftijd en niveau. De lessen vinden plaats op hetzelfde moment, dus dat betekent dat er na afloop van de lessen genoeg tijd is om met het gezin Exeter te verkennen. 

Taalcursus Engels op een internationale taalschool

De taalcursussen Engels in Exeter voor gezinnen worden gegeven op onze partnerschool The Globe English Centre. De taalschool is gelegen op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centrum. Er zijn twee schoolgebouwen: een voor volwassenen en een voor jongeren. Deze zijn naast elkaar gelegen, dus het afzetten en ophalen van de kinderen en zelf op tijd bij de les komen is geen probleem. 

Ontdek Exeter en omgeving tijdens het Engels leren

Het aanbod aan activiteiten om te doen voor het gezin is erg divers in Exeter. Exeter Cathedral, Exeter Castle en het gerenommeerde Royal Albert Memorial Museum zijn zeker een bezoek waard wanneer je Engels leert in Exeter. Via een gratis Red Coat Tour kun je je binnen anderhalf uur laten rondleiden door een professionele gids door de stad. Daarnaast kun je je samen met de kinderen vermaken in Exeter’s Underground Passages: een rondleiding door de middeleeuwse, ondergrondse watergangen. De actieve gezinnen kunnen hun ei kwijt bij Quay Climbing Centre of Haven Banks Adventure Centre om bijvoorbeeld te paddle boarden op de rivier de Exe. Na een lange dag vol leuke activiteiten en Engelse lessen met het gezin kun je op een van de locaties van de Exeter Street Food Market de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd.

Waar kun je verblijven met het gezin tijdens de taalcursus Engels?

Je kunt samen met het gezin verblijven in een appartement of gastgezin tijdens het Engels leren in Exeter. In een gastgezin krijg je niet alleen de mogelijkheid om de taal te oefenen buiten het klaslokaal om, maar ook om de Engelse cultuur van dichtbij mee te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf accommodatie te reserveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je Engels gaan leren in Exeter? Of meer weten over alle andere mogelijke taalreizen naar het buitenland? Bel, mail of chat ons gerust voor persoonlijk advies. We helpen je graag verder!

lees verder »
The Globe English Centre
(17)

Taalcursussen voor Gezinnen op The Globe English Centre

Op 10 minuten loopafstand van het centrum ligt taalschool The Globe English Center. Omgeven door een ruime tuin zijn er twee schoolgebouwen: de ene voor de taalcursussen Engels voor volwassenen en de andere voor de jongerenprogramma's. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Exeter

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 8 3 2
Jan 7 2 2
Feb 7 2 3
Maart 9 3 4
Apr 12 4 6
Mei 15 7 7
Juni 18 10 7
Juli 20 12 7
Aug 20 12 6
Sept 18 11 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes