Engels leren in Exeter voor leraren


Exeter is een geliefde vakantiebestemming onder de Engelsen, omdat het behoort tot één van de zonnigste delen van Engeland. Het straatbeeld van Exeter wordt gevormd door exclusieve boetieks, moderne winkels, kleine theaters, kunstgaleries, restaurants en Engelse pubs. Kortom: het is een gezellig Engels stadje. Ben je tijdens je cursus toe aan wat ontspanning? Op slechts 20 minuten afstand vind je de zee en het strand waar je heerlijk kunt uitwaaien. Leraren Engels kunnen tijdens de taalcursus het échte Engelse leven proeven door te verblijven in de schilderachtige omgeving van Exeter

Waar kun je heen voor een taalcursus Engels voor leraren?

De taalcursus Engels voor leraren volg je aan onze taalschool in Exeter gehuisvest in een typisch Engels pand met een grote tuin waar je fijn kunt studeren. De school bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum. Je kunt het gehele jaar door terecht voor een lerarencursus Engels. De school beschikt over 12 klaslokalen, een studieruimte en een computerlokaal. 

Waar verblijf je tijdens jouw lerarencursus in Exeter?

Je kunt kiezen om te verblijven op verschillende accommodaties tijdens de lerarencursus in Exeter: een appartement, gastgezin of een executive gastgezin. De appartementen bevinden zich in de school en worden gedeeld door 3 of 4 cursisten. Je deelt dan de keuken en de badkamer. In een gastgezin verblijf je bij een Engels gastgezin op basis van volpension. De gastgezinnen bevinden zich meestal op 25 tot 30 minuten loopafstand van de school. Executive gastgezinnen zijn gezinnen die wonen in luxere accommodaties. Zij zijn over het algemeen iets hoger opgeleid dan de overige (middenklasse) gastgezinnen. Ook hier verblijf je op basis van volpension en is de loopafstand naar de school 25 tot 30 minuten.

Wat houdt de lerarencursus in Exeter in?

De lerarencursus in Exeter bestaat uit 28 lesuren per week. Hiervan worden er 20 lessen besteed aan het verbeteren van je algemene kennis van de Engelse taal. Deze lessen worden gehouden in kleine groepen die per niveau zijn ingedeeld. De overige 8 lessen richten zich op didactiek en lesmethoden. De duur van de cursus is 1 of 2 weken. Wanneer je kiest voor een cursus van 1 week, komen de algemene lessen Engels te vervallen. Je hebt de optie om te kiezen uit 3 verschillende modules met betrekking tot didactiek en lesmethoden. 

Erasmus+ subsidie

Wij bieden voor leraren en overig personeel van een onderwijsinstelling cursussen aan die voldoen aan de eisen in het kader van de Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action 1 van Erasmus). Deze subsidie valt onder het subsidieprogramma van de Europese Commissie voor onderwijs, jeugd, training en sport. Een aanvraag voor de subsidie kan worden gedaan vanuit de onderwijsinstelling. 

Wil jij meer weten over een taalcursus Engels voor leraren in Exeter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Wil je ons gehele aanbod aan cursussen bekijken? Ontdek dan al onze taalreizen naar het buitenland

lees verder »
The Globe English Centre
(17)

Taalcursussen voor Leraren op The Globe English Centre

De taalschool The Globe in Exeter is gehuisvest in een typisch Engels gebouw met een grote tuin. In 10 minuten kun je vanaf school naar het stadscentrum lopen. De school organiseert lerarencursussen in combinatie met algemeen Engels gedurende het hele jaar. Er zijn 12 klaslokalen, een studentenruimte en een computerlokaal. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Exeter

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 8 3 2
Jan 7 2 2
Feb 7 2 3
Maart 9 3 4
Apr 12 4 6
Mei 15 7 7
Juni 18 10 7
Juli 20 12 7
Aug 20 12 6
Sept 18 11 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes