Engels leren in Portsmouth voor professionals


Wil jij jouw zakelijk Engels een echte oppepper geven? Dan is een taalcursus Engels voor professionals in Portsmouth de perfecte manier om op een snelle en effectieve manier het business English te leren. Portsmouth is gelegen aan de zuidkust van Engeland en is een belangrijke badplaats voor toeristen. Het is een echte universiteitsstad met een aangenaam klimaat. Ideaal voor professionals die Engels willen leren.  

Taalcursus Engels voor professionals op een internationale taalschool

De internationale taalschool in Portsmouth is één van de meest bekende “Executive English Training centres” in het Verenigd Koninkrijk en is daarmee een zeer geliefde bestemming voor professionals. De taalschool is geaccrediteerd door British Council en door English UK en beschikt over 55 volledig uitgeruste klaslokalen. Er wordt lesgegeven door hoog gekwalificeerde docenten. Bovendien biedt de school een grote verscheidenheid aan nationaliteiten, waardoor het de uitgelezen plek is om te netwerken met professionals van over de hele wereld.  

Culturele activiteiten naast je taalcursus in Portsmouth

Voor professionals die naast een Engelse taalcursus ook de Engelse cultuur willen leren kennen biedt Portsmouth veel mogelijkheden. Zo heeft Portsmouth een cultureel stadscentrum met veel musea en historische locaties. Ook voor liefhebbers van theater, gastronomie en sport kun je als professional terecht in Portsmouth. Deze stad beschikt namelijk over één van de mooiste golfterreinen van het zuiden van Engeland. Overigens is Portsmouth prima te bereiken vanuit Londen en kun je in het weekend gemakkelijk de rest van Engeland ontdekken. 

Waar verblijf je tijdens een taalcursus voor professionals in Portsmouth?

Er is een verscheidenheid aan accommodaties mogelijk in Portsmouth voor professionals. Zo kun je kiezen om te verblijven tijdens je cursus in een gastgezin, executive gastgezin of residentie. Wanneer je je compleet wil focussen op het verbeteren van jouw Engels, dan raden wij een gastgezin aan. In een gastgezin ben je genoodzaakt om naast de Engelse lessen ook Engels te spreken, wat ervoor zorgt dat je jouw Engels nóg sneller verbetert. Speciaal voor professionals die hun Engels nog beter in de praktijk willen brengen, biedt de taalschool ook executive gastgezinnen aan die bestaan uit gepensioneerde en zeer onderlegde Engelsen die relatief veel aandacht hebben. Veel van deze gezinnen hebben een eigen badkamer, maar dit is niet gegarandeerd. De gastgezinnen bevinden zich op ongeveer 20 minuten lopen vanaf de school. Mocht je liever wat dichter bij de school willen verblijven, dan is wellicht een residentie een optie voor jou. De self-catering residentie bevindt zich op slechts 3 minuten van de school, midden in de stad en omgeven door winkels, bars en restaurants. Hierbij heb je een eigen douche en wastafel en deel je een keuken, wc en eetruimte. 

Wat houdt een Engels leren voor professionals in?

Tijdens een cursus Engels leren voor professionals in Portsmouth kun je kiezen uit een cursus in een minigroep of een individuele cursus. De speciaal intensieve cursus in een minigroep combineert 12,5 lesuren per week in een groep van maximaal 4 cursisten en 12,5 lesuren individueel onderwijs. Hierbij zijn de individuele lessen gericht op specifieke onderwerpen waar je je verder in wil ontwikkelen. Bij de lessen in de minigroep maak je kennis met andere professionals uit het bedrijfsleven van verschillende nationaliteiten. Tijdens deze lessen behandel je algemene vaardigheden zoals presentaties, vergaderingen, onderhandelingen, leiderschap en intercultureel inzicht. De compleet individuele cursus is gericht op de interesses en professionele leerdoelen van de student. Deze cursussen zijn perfect voor als je in een korte tijd aanzienlijk jouw zakelijk Engels wil verbeteren. 

Spreekt een cursus Engels leren in Portsmouth wel aan? Paul Rosenmöller ging je al voor! Lees in zijn interview hoe hij zijn taalcursus in Portsmouth heeft ervaren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je al onze mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Professionals op LSI Portsmouth

De taalschool LSI in Portsmouth is een van de best bekende “Executive English Training centres” in het Verenigd Koninkrijk en daarmee en aantrekkelijke bestemming voor professionals. Via speciale tailor-made cursussen met individuele lessen, of zakelijke cursussen in minigroepen, kun je hier je Engels verbeteren voor het bedrijfsleven. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
4 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1872

Weer in Portsmouth

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 16 8 9
June 19 11 9
July 20 15 10
Aug 20 15 9
Sept 18 12 8
Oct 18 9 5
Nov 11 6 4
Dec 9 4 4
Jan 10 2 4
Feb 9 1 4
Mar 11 3 6
Apr 13 5 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes