Engels leren in Cork voor gezinnen


Veelzeggend is het gezegde bij de Ieren: “Het zijn geen vreemden die je hier ziet, maar vrienden die je nog niet hebt ontmoet”. In het Ierse Cork voel je deze gastvrije sfeer ook. Je kunt hier een onvergetelijke tijd beleven met het gezin. Het is namelijk een schitterend stukje van Ierland: de heuvelachtige omgeving en magische kustlijn nodigen uit tot ontdekkingstochten. De stad zelf heeft onder andere een prachtige kathedraal, leuke winkelstraten en rustgevende parken. Cork is dus de ideale bestemming voor een taalcursus Engels in Ierland voor gezinnen!

Lessen Engels volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Engels in Cork voor gezinnen worden gegeven op onze internationale partnerschool ACET. Deze taalschool is centraal gelegen in de stad waardoor er verschillende bezienswaardigheden op loopafstand te bezichtigen zijn. Er wordt hier Engels geleerd door internationale cursisten van alle leeftijden.

Hoe werkt een taalcursus Engels voor gezinnen in Cork?

Ouders en kinderen volgen de taalcursus Engels in aparte lesgroepen die worden ingedeeld op leeftijd en niveau. De lessen voor volwassenen en kinderen vinden op diverse plekken plaats: kinderen hebben les op het terrein van University College Cork en ouders op de taalschool zelf. De Engelse lessen zijn in de ochtend, waardoor er in de middag ruimte is om Cork en omgeving te verkennen. Je kunt eventueel ook deelnemen aan de activiteiten die de taalschool organiseert. 

Accommodatie in Cork tijdens het leren van de Engelse taal

Er zijn allerlei opties voor je verblijf met het gezin in Cork. Wat wij voor je kunnen betekenen? Dat kunnen we op aanvraag voor je uitzoeken. Wanneer je hulp en/of tips nodig hebt bij het zelf reserveren van een gezinsaccommodatie, neem dan ook contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. 

Wat kun je in Cork doen met het gezin naast het Engels leren?

In een kleine stad als Cork is, misschien tegen je verwachtingen in, heel veel te doen voor het gezin naast het leren van de Engelse taal. Net buiten de stad vind je Fota Wildlife Park: een dierentuin waar de kinderen hun ogen uit kunnen kijken. De geschiedenis van Cork vind je terug in Saint Fin Barre’s Cathedral en St. Anne’s Church, waar het zelfs mogelijk is om de beroemde klokken zelf te luiden. In het interactieve Blackrock Castle kunnen kinderen op een leuke manier bekend raken met Cork. Kunst en cultuur vind je bovendien terug in Crawford Art Gallery. Even tot rust komen? Struin in de omgeving van St. Patrick’s Bridge of relax in Fitzgerald Park, terwijl de kinderen hun energie kwijt kunnen. Conclusie: je vakantie met het gezin in Ierland combineren met een taalcursus Engels in Cork is zowel leerzaam als vermakelijk.

Wil je meer te weten komen over Engels leren in Cork? Bel, mail of chat ons gerust, we vertellen je er graag alles over. Twijfel je nog over de geschikte bestemming? Bekijk het complete aanbod taalreizen naar het buitenland op onze homepage of laat ons weten wat we voor je kunnen doen.

lees verder »
ACET
(16)

Taalcursussen voor Gezinnen op ACET

In twee aangrenzende, stijlvolle gebouwen die volledig gerenoveerd zijn is onze partnerschool ACET gevestigd, op loopafstand van het centrum.  Er zijn 24 leslokalen en een uitgebreide studieruimte met verschillende faciliteiten waar de studenten tevens gebruik kunnen maken van internet. Ook is er een lounge en een aangename tuin met zitjes waar de cursisten samen kunnen komen tijdens de pauze of na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Cork

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 8 4 2
Jan 8 3 2
Feb 8 3 2
Mar 9 3 4
Apr 11 4 5
May 14 6 6
June 17 9 6
July 19 11 6
Aug 18 11 5
Sept 16 9 4
Oct 13 8 3
Nov 10 5 2
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes