Engels leren in Portsmouth voor volwassenen


Engels leren in een levendige universiteitsstad in het zuiden van Engeland, met ongeveer 200.000 inwoners en uniek vanwege haar ligging. Dat kan in Portsmouth! Dit is namelijk de enige stad in Engeland die op een schiereiland is gelegen. Wist je dat dit bovendien ook nog eens de geboortestad is van de populairste auteur in Groot-Brittannië van de negentiende eeuw? Een bezoekje aan het Charles Dickens' Birthplace Museum is dan ook een echte aanrader. Verder is Portsmouth een stad vol historie en geliefd om haar prachtige Victoriaanse huizen, talrijke cafetaria’s, winkels en de meer dan 800 jaar oude haven. Een ideale plek om Engels te leren voor volwassenen en je te mengen onder Engelse studenten. En als je dan toch in Portsmouth bent, geniet dan ook van het indrukwekkende panorama uitzicht vanaf de 170 meter hoge Spinnaker Tower en maak een wandeling langs de historische kustlijn. Hier tref je talloze forten aan, evenals de ‘Royal Garrison Church’ en het oorlogsmonument ‘Portsmouth Naval Memorial’. Engels leren voor volwassenen was nog nooit zo interessant. Dus waar wacht je nog op? Go for it!

 

Engels leren op taalschool LSI in Portsmouth

Als je met StudyTravel Engels gaat leren in Portsmouth, kom je terecht in een groot gebouw dat 55 klaslokalen, een zelfstudieruimte, cafetaria, computerruimte én een vrijetijdsruimte telt. En dat allemaal in het centrum van de stad, tussen de universiteitsfaculteiten in. Taalschool LSI bevindt zich op een ideale locatie dus! Hierdoor zal je snel andere cursisten leren kennen van over de hele wereld waarmee je samen tijd kan doorbrengen in de vele winkels en barretjes in de omgeving. Verder is deze taalschool geaccrediteerd door de British Council en beschikt de school over een uitstekend team van hooggekwalificeerde leraren, die ervoor zorgen dat jij optimaal Engels leert in Portsmouth. Andere belangrijke kenmerken van deze partnerschool zijn de kleine klassen en de grote diversiteit aan nationaliteiten. 

 

Leer Engels en doe mee met sociale activiteiten!

De taalschool biedt een veelzijdig programma aan met activiteiten zoals het bezoeken van pubs, theaters en bioscopen. Ook kunnen er hier veel sporten beoefend worden. Denk hierbij aan tennis, voetbal, squash, zwemmen, zeilen of windsurfen. In de weekenden worden er verder nog diverse dagexcursies verzorgd naar onder andere bestemmingen als Bath, Cambridge, Oxford of Londen. Dit is de perfecte manier om andere studenten te leren kennen en om Engels te leren

 

Engels leren voor professionals

Als professional kan je op LSI ook bijzonder goed zakelijk Engels leren dankzij de speciale op maat gemaakte cursussen met individuele lessen of zakelijke cursussen in minigroepen. Deze partnerschool staat bekend als één van de meest bekende ‘Executive English Training centres’ van het Verenigd Koninkrijk. Je kan hier dus je Engels voor het bedrijfsleven enorm verbeteren en dat maakt Portsmouth een zeer aantrekkelijke bestemming om ook als professionals Engels te leren.  

 

Engels leren én genieten van de Engelse cultuur

Volwassenen die Engels in Portsmouth gaan leren, kunnen zich naast de lessen volop onderdompelen in de cultuur van de stad (in de vorm van musea en historische locaties). Ook voor liefhebbers van gastronomie, theater en sport kan je je goed vermaken. In de weekenden heb je de mogelijkheid om ook de rest van Engeland te ontdekken dankzij de goede verbindingen met het openbaar vervoer. Zo is Londen bijvoorbeeld perfect bereikbaar!

 

 

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen of de andere bestemmingen voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op LSI Portsmouth

Onze taalschool LSI in Portsmouth bevindt zich in een groot gebouw met zo’n 55 lokalen. De locatie is ideaal: in het centrum van de stad, te midden van de faculteiten van de universiteit. Hierdoor zul je snel studenten van over de hele wereld leren kennen. In de nabije omgeving vind je veel winkels, cafetarias en bars die vaak door studenten bezocht worden. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €496

Weer in Portsmouth

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 16 8 9
June 19 11 9
July 20 15 10
Aug 20 15 9
Sept 18 12 8
Oct 18 9 5
Nov 11 6 4
Dec 9 4 4
Jan 10 2 4
Feb 9 1 4
Mar 11 3 6
Apr 13 5 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes