Engels leren in Edinburgh voor leraren


De hoofdstad van Schotland, Edinburgh, telt ongeveer een half miljoen inwoners en is daarmee de op een na grootste stad van het land. De stad is beroemd om het “Edinburgh Castle”, dat hoog op een heuvel ligt en het visitekaartje van de stad is. De stad is opgedeeld in het oude- en het nieuwe gedeelte. In de oude stad vind je gezellige smalle straatjes vol met boetiekjes en typisch Schotse pubs. Aan de andere kant ligt het “New Town”, met prachtige monumentale gebouwen en grote winkelstraten. De stad heeft tal van bezienswaardigheden, maar ook de omgeving van Edinburgh is niet te missen wanneer je als leraar Engels gaat leren in deze stad. Maak na de lessen of in het weekend tijd vrij om het indrukwekkende landschap van de “Highlands” te verkennen. Edinburgh is een prachtige en veelzijdige bestemming voor een taalcursus Engels voor leraren in Schotland!

Leer Engels op een internationale taalschool

De lerarencursussen Engels vinden plaats op de internationale taalschool British Study Centres, gelegen in het nieuwe gedeelte van de stad. Dankzij de vele faciliteiten in de buurt van school, kun je in de pauzes en na de lessen je Engelse taalkennis direct in de praktijk toepassen en in contact komen met locals! Omdat de Engelse lessen voor leraren worden gegeven op een internationale taalschool, zal je Engels leren samen met andere cursisten vanuit de hele wereld. Een leuke manier om in aanraking te komen met andere leraren en verschillende culturen.

Verbreed je kansen om in het buitenland te werken

Door deel te nemen aan een CELTA lerarencursus Engels in Edinburgh, vergroot jij jouw kansen om aan de slag te gaan als leraar Engels in het buitenland! Engels leren voor leraren kan bijvoorbeeld met een CELTA cursus Engels (Certificate in English Language Teaching to Adults). Via deze lerarencursus leer je om Engelse les te geven aan volwassenen in het buitenland. Het is noodzakelijk om over een hoog niveau Engels te beschikken om aan deze cursus deel te kunnen nemen. Na afloop van een CELTA cursus ontvang je een internationaal erkend diploma, waarmee je in het buitenland kunt gaan werken als leraar Engels.

Waarom je Engels moet leren in Edinburgh

Door Engels te leren in Edinburgh, vergroot je niet alleen jouw kansen om te werken in het buitenland, je doet ook een unieke internationale ervaring op. Door Engels te leren in een Engelstalig land zal je jouw Engelse taalkennis verbreden en leer je ook direct meer over de cultuur van het land. Wanneer je Engels gaat leren voor leraren in Edinburgh word je volledig ondergedompeld in de Engelse taal en de Schotse cultuur.

Engels leren buiten het klaslokaal

Engels leren bestaat uit meer dan alleen een taalcursus volgen op school. Een taalreis bestaat uit het leren van de taal en het ontdekken van de bestemming en de cultuur van het land waar je Engels leert. De taalschool in Edinburgh organiseert een cultureel en sociaal activiteitenprogramma, waardoor je de mogelijkheid hebt om Edinburgh, de omgeving van de stad én de internationale medecursisten beter te leren kennen. Door deel te nemen aan de activiteiten blijf je bezig met het leren van de Engelse taal terwijl je tegelijkertijd unieke ervaringen op doet om nooit te vergeten!

Ben je benieuwd naar alle mogelijke lerarencursussen in het buitenland? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies, of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
British Study Centres
(6)

Taalcursussen voor Leraren op British Study Centres

Onze partnerschool Bristish Study Centres in Edinburgh biedt 2 lerarencursussen aan: de CELTA cursus van 4 weken en een algemene lerarencursus van 2 weken. De school ligt in “New Town”, op ca. 15 minuten loopafstand van alle bezienswaardigheden. Er zijn 12 leslokalen, een zelfstudieruimte, grote tuin en een ruimte voor de studenten met TV, DVD, boeken en tijdschriften. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Edinburgh

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 12 7 3
Nov 9 4 2
Dec 7 2 1
Jan 6 1 2
Feb 6 1 3
Maart 8 2 0
Apr 11 4 5
Mei 14 6 6
Juni 17 9 6
Juli 18 11 5
Aug 18 11 5
Sept 16 9 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes