/uploadedfiles/media/Social media/Engels-leren-Londen.jpg Ons Facebookspel is afgelopen en op 6 maart is de winnaar bekend gemaakt! Het goede antwoord was: CARTAGENA, een van onze nieuwe taalreisbestemmingen in 2014. Judith Trippelvitz van harte gefeliciteerd met je prijs, een 2-weekse taalcursus in Londen!
-----

Leuk dat je meedoet met het StudyTravel Letterspel! Het worden spannende weken, want je gaat strijden voor een superprijs: een 2-weekse taalreis naar Londen inclusief taalcursus en accommodatie.

Speluitleg
Elke week, op een onbekend tijdstip en op onbekende dagen, worden er aanwijzingen op onze Facebook pagina geplaatst. Deze worden herkenbaar gemaakt door: aanwijzing 1, aanwijzing 2 enzovoorts. Vervolgens staat er bij de aanwijzing welke letter je uit dat woord moet onthouden. Bijvoorbeeld ‘onthoud de laatste letter van dit woord’. Stel het antwoord is ‘Pisa’, dan is dat dus de letter A. Misschien dat een kijkje op deze website je kan helpen om het goede antwoord te vinden!

Weet je het antwoord? Heb je de juiste letter? Like het bericht op Facebook! Zo laat je de tegenstanders zweten! 27 februari komt de laatste aanwijzing. Je hebt nu 9 letters verzameld. Met deze letters kun je een woord vormen. Naar dat woord zijn wij op zoek!

Heb je een paar aanwijzingen gemist? Niet getreurd, scroll even naar onder op onze Facebook pagina en je bent back in the game! Tot en met maandag 3 maart kun je de antwoorden, samen met je naam en telefoon nummer mailen, naar: info@studytravel.nl. Uit alle goede inzendingen wordt de winnaar getrokken! Deze winnaar wordt op donderdag 6 maart bekendgemaakt op onze Facebook pagina. Let wel op dat je inzending alleen wordt meegenomen in de loting als je onze pagina geliked hebt. Deel de aanwijzingen ook gerust met je vrienden. The game is on!

Wat kun je precies winnen?
- 2-weekse taalcursus op onze internationale partnerschool in Londen
- Verblijf in een 2-persoonskamer in een gedeeld appartement

Welke data moet je onthouden:
- 6 februari: eerste aanwijzing
- 27 februari: laatste aanwijzing
- 3 maart: tot en met vandaag kun je de antwoorden insturen
- 6 maart: bekendmaking van de winnaar
- 8 maart: overhandiging van de reischeque aan de winnaar tijdens onze informatiedag


"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes