Frans leren in Biarritz voor gezinnen


In het prachtige voormalige vissersplaatsje aan de Atlantische kust, Biarritz, kun je Frans gaan leren met het hele gezin. Biarritz is dé surfhoofdstad van Frankrijk en staat daarnaast bekend om zijn brede zandstranden en de gezellige boulevard vol terrasjes en restaurants. Naast het leren van de Franse taal krijg je als gezin natuurlijk ook de kans om Biarritz en omgeving te ontdekken. De stad is dichtbij Spanje gelegen, dus een dagje uit naar bijvoorbeeld San Sebastián behoort tot de mogelijkheden. Een taalvakantie naar Biarritz is dus een perfecte optie voor een taalcursus Frans in Frankrijk voor gezinnen

Hoe zit een taalcursus Frans voor gezinnen in elkaar?

Wanneer je met het gezin Frans leert in Biarritz volgen jullie in de ochtend lessen op de taalschool. De middagen zijn vrij voor het ondernemen van activiteiten of excursies. Per week volgen zowel ouders als jongeren 20 lesuren Frans in aparte lesgroepen op basis van leeftijd en niveau. Jongeren kunnen er daarnaast voor kiezen de sportactiviteiten (multisport of surfen) bij te boeken in het geval dat het pakket met accommodatie wordt geboekt.    

Frans lessen volgen in een internationale lesgroep 

De taalcursussen Frans in Biarritz voor gezinnen worden verzorgd op onze internationale partnerschool France Langue. De school ligt midden in de stad en erg dichtbij de zee. Het gebouw waarin de taalschool zich bevindt is voorzien van alle gemakken. Ouders en jongeren hebben gescheiden les op verschillende vestigingen van de taalschool die naast elkaar gelegen zijn.

Biarritz ontdekken naast de taalcursus Frans

Er is genoeg ruimte om naast de Franse taallessen leuke activiteiten te ondernemen met het gezin. Het strand kun je natuurlijk niet overslaan in Biarritz, dus ga zeker een kijkje nemen bij La Grande Plage. Eén van de bekendste bezienswaardigheden van Biarritz is de vuurtoren op Cape Saint-Martin. Vanaf de vuurtoren heb je een adembenemend uitzicht over de kust van Baskenland. De oude vissershaven, Port de Pêcheurs, moet je ook gezien hebben wanneer je Frans leert met het gezin in Biarritz vanwege de leuke vissershuisjes die je hier kunt bekijken. De Crypte Sainte Eugénie is een belangrijke kerk voor de stad en prachtig om van binnen te bezichtigen. Een bezoek aan La Musée de la Mer is daarnaast leuk voor het hele gezin; verdiep je samen in de wondere onderwaterwereld.

Accommodatiemogelijkheden tijdens het Frans leren in Biarritz

Tijdens de taalcursus Frans in Biarritz kun je met het gezin verblijven in een gastgezin of studio. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken. Het is ook mogelijk om de cursus te boeken zonder accommodatie in het geval dat je zelf al accommodatie hebt geboekt in Biarritz.  

Ben je benieuwd hoe het is om Frans te leren in Biarritz? Of wil je meer informatie over alle mogelijke taalreizen naar het buitenland? Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail en chat om je te woord te staan.

lees verder »
France Langue
(16)

Taalcursussen voor Gezinnen op France Langue

De familiecursussen voor ouders en hun kinderen (van 6 tot 17 jaar) vinden plaats op de taalschool France Langue in Biarritz. Deze school is gelegen in in het centrum van de stad, op slechts 10 minuten loopafstand van de zee. Het gebouw beschikt over 10 klaslokalen, een ruim terras, een zwembad, een computerruimte, gratis Wifi en een parkeerplaats met een beperkt aantal plaatsen voor de studenten. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
07/06 - 22/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €450

Weer in Biarritz

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 18 10 -
Nov 15 7 -
Dec 13 6 -
Jan 11 4 -
Feb 12 5 -
Maart 13 6 -
Apr 15 7 -
Mei 18 11 -
Juni 21 13 -
Juli 23 14 -
Aug 24 15 -
Sept 22 13 -

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes