Beleef je taalreis in Nijmegen en volg een gratis taalles

 Je reist naar je bestemming in het buitenland, gaat naar je gastgezin of appartement, je ontmoet je mede-cursisten, je eerste lesdag.... Hoe gaat dat nu eigenlijk ècht? Daar kom je achter op zaterdag 26 januari in Nijmegen.

Op de informatiemarkt van StudyTravel beleef je je taalreis. Oud-cursisten vertellen over hun ervaringen: hoe is de huisvesting, welke activiteiten worden georganiseerd, hoe ontmoet je medecursisten en natuurlijk hoe gaat het met de taalcursus? Veel oud-cursisten brengen foto's mee. Ook zijn er vertegenwoordigers van partnerscholen aanwezig om informatie over hun school en stad te geven. Verder krijg je op 26 januari ook informatie over "bijkomende" zaken als de reis zelf, verzekeringen, vaccinaties voor verre bestemmingen etc.

De hele dag door worden bovendien gratis taallessen en salsalessen gegeven. Kortom, een dag die je niet mag missen!

De informatiemarkt wordt gehouden van 10.00 - 17.00 uur in Danscentrum Vermeulen, Bijleveldsingel 44 in Nijmegen. Toegang, taallessen en salsalessen zijn gratis, maar vanwege de verwachte drukte verzoeken wij je om je hier op te geven! Hier kun je ook een routebeschrijving downloaden.

Op deze film zie je hoe de informatiemarkt in januari 2007 verliep!

Gratis Spaanse, Engelse, Franse, Italiaanse en Duitse les!

Volg één (of meerdere...) van de gratis lessen in de Spaanse, Duitse, Engelse, Franse en Italiaanse taal. Deze worden de hele dag gegeven door docenten van onze partnerscholen. De leraren komen speciaal voor deze informatiemarkt naar Nijmegen!
Hoe krijg je Spaanse les van een Spaanse docent in het Spaans? Hoe kun je Italiaans leren van een Italiaan als ook de les in het Italiaans gegeven wordt? Je ervaart het zelf op 26 januari!

Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika
Spaanse lessen worden gegeven door Juan en Javier uit Málaga. Juan heeft jarenlang les gegeven op Instituto Andalusí en is samen met Rita (directrice van de school) aanwezig. Javier is leraar op Malaca Instituto. Met hem komt Lisa naar Nijmegen om meer informatie te geven over de school.
Wil je naar een andere bestemming in Spanje? De medewerkers van StudyTravel en oud-cursisten vertellen je er alles over!

Engels leren in Engeland en andere Engelstalige landen wereldwijd
Al voor het derde jaar komt ook Andrew weer naar Nijmegen. Hij werkt op de school in Bristol en verzorgt de Engelse lessen. Wij kijken er weer naar uit om hem te zien. Vorig jaar was hij met een gebroken teen toch aanwezig: hij wilde onze informatiemarkt niet missen!

Italiaans leren in Italië
Vanaf de eerste informatiemarkt onze vaste gast: Piero uit Rome. Je ziet hem ook in de film van de informatiemarkt van 2007. Volg één van zijn lessen en je zult merken hoe je bijna vanzelf Italiaans leert! 

Frans leren in Frankrijk en Canada
Vanuit het zonnige Nice komt Priscilla om de Franse lessen te geven. Tussen de lessen door kan ze je alles over de school, huisvesting, activiteiten en natuurlijk de stad Nice vertellen. Maar ook voor informatie over de andere scholen in Frankrijk en Canada kun je terecht!

Duits leren in Duitsland en Oostenrijk
Duits is in 2008 nieuw in het studieprogramma van StudyTravel. Maar onze partnerschool in Münster laat één van haar meest ervaren docenten komen om jou te laten ervaren hoe anders het is om van een Duitse leraar les te krijgen. Grijp deze kans!

Ga op taalreis in Nijmegen! Geef je hier op.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes