Taalcursus Koreaans in Zuid-Korea


Volg een taalcursus Koreaans in Zuid-Korea en maak kennis met de interessante cultuur en eeuwenoude tradities van het land. Zuid-Korea is ontzettend divers en er is geen betere manier om een land echt te leren kennen dan wanneer je er een taalcursus gaat volgen. Tijdens een taalcursus Koreaans in Zuid-Korea krijg je de kans om je volledig onder te dompelen in de lokale cultuur én je nieuwe taalkennis direct in de praktijk toe te passen.

Koreaans leren in de metropool Seoul

Wanneer je kiest voor een taalreis naar Seoul ga je Koreaans leren in dé metropool en de hoofdstad van Zuid-Korea. Seoul wordt ook wel een “city of villages” genoemd omdat er zoveel diversiteit is in de stad en je bij iedere metro-halte weer in een compleet nieuwe wereld terecht komt. Van de beroemde music scene in Hondae, de luxe wijk Apgujeong, de kunstzinnige wijk Daehakro tot de fashion madness in Gangnam; Seoul heeft het allemaal! Je hoeft je dus zeker niet te vervelen tijdens het Koreaans leren in Seoul.

Volg een taalcursus Koreaans in havenstad Busan

Seoul te groot? Kies dan voor een taalcursus Koreaans in de kleinere stad Busan. Ondanks dat de stad kleiner en overzichtelijker is dan Seoul, is het wel de grootste havenstad van Zuid-Korea. Busan staat dan ook bekend om de enorme vismarkt in de stad! Koreaans leren in Busan biedt je de mogelijkheid om buiten de taalcursus Koreaans ook lekker te ontspannen tijdens de taalreis in Zuid-Korea. Zo zijn er nabijgelegen stranden, bergen, kliffen en indrukwekkende natuurparken in de omgeving van Busan. Natuurlijk is er in de stad zelf ook genoeg te ontdekken en staat Busan bekend om het levendige nachtleven. 

Verschillende taalcursussen Koreaans in Zuid-Korea

De taalschool in Zuid-Korea biedt een uitgebreid aanbod taalcursussen Koreaans aan, voor alle niveaus. Of je nu een complete beginner bent of al voorkennis hebt van de Koreaanse taal; voor iedereen is er een passende taalcursus. Je hebt de mogelijkheid om een korte taalcursus te volgen voor een paar weken; een kennismaking met de taal. Ook is het mogelijk om een paar maanden tot een heel schooljaar Koreaans te leren in Zuid-Korea.

Ontdek Zuid-Korea tijdens de taalcursus Koreaans

Of je nu kiest voor een taalcursus Koreaans in Seoul of in Busan; er valt genoeg te beleven tijdens je taalreis! De taalschool organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma zodat je de kans krijgt om je medestudenten, de stad én de omgeving beter te leren kennen! Iedere week worden er sociale en culturele activiteiten georganiseerd op school, in de stad of in de omgeving.

Wanneer je vragen hebt over de taalreizen Koreaans, neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, e-mail of chat. Kijk ook vooral eens op onze website voor het complete aanbod taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes