Spaans leren in Málaga

Zon, strand, cultuur en Spaans leren: die combinatie vind je in de trendy en toch typisch Spaanse stad Málaga!

Bijzondere aanbieding: € 25 korting per week op een taalcursus Spaans!
Vermeld bij je boeking de code NRC25.
Deze korting is geldig voor boekingen tot 24 februari 2018, voor cursussen Spaans in 2018, op onze partnerschool Malaca Instituto.

Taalschool dichtbij het strand

Onze partnerschool Malaca Instituto ligt op een heuvel, naast een klein winkelcentrum met bars en restaurants. Het is een campus die bestaat uit een schoolgebouw met 25 leslokalen, en daarnaast een schoolresidentie met 24-uurs receptie. Verder kun je gebruik maken van het zwembad, een zelfstudieruimte met computers, bioscoop, dansstudio en bibliotheek.

Na een wandeling van ca. 10 minuten ben je bij het strand. Hier vind je een lange wandelpromenade met bars, restaurants, chiringuitos (typische visrestaurantjes), terrasjes en een gezellige drukte.

Spaans leren in internationale groepen

Samen met mensen uit de hele wereld ga jij de Spaanse taal en cultuur leren kennen. Er zijn speciale startdata voor beginners. Heb je al eens Spaanse les gehad? Dan kun je iedere maandag instromen. Ter plaatse doe je een indelingstest waarna je op het juiste lesniveau wordt ingedeeld.

Er zijn verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen:

intensieve cursus: cursus Spaans met 20, 24, 26 of 30 lesuren per week (naar keuze) in lesgroepen van max. 10 personen.

Spaans & dans: dit is de intensieve cursus aangevuld met 10 lessen salsa of flamenco.

Spaans & koken: de intensieve cursus wordt aangevuld met kooklessen (2 complete menu's per week) plus diverse activiteiten gericht op de Spaanse keuken.

Club 50: intensieve cursus van 15 lesuren per week (met name gericht op praktisch taalgebruik), aangevuld met diverse culturele activiteiten.

Commercieel Spaans: naast 20 lesuren algemene kennis van de Spaanse taal, krijg je ook 10 lessen per week speciaal gericht op zakelijk taalgebruik.

Jongerencursus 15-20 jaar: een intensieve taalcursus met leeftijdgenoten gecombineerd met culturele, sportieve en sociale activiteiten.

 

Verblijf in gastgezin, schoolresidentie of gedeeld appartement.

Gastgezin

Tijdens je taalcursus kun je kiezen om bij een gastgezin te verblijven. Je hebt de keuze tussen een 1- en een 2-persoonskamer. Als je alleen reist, is een 2-persoonskamer op indeling. Dat wil zeggen dat je die deelt met een andere cursist van de taalschool (van hetzelfde geslacht, maar een andere nationaliteit). Het gastgezin verzorgt het ontbijt en een warme maaltijd per dag.

Schoolresidentie

Ook hier heb je de keuze tussen een 1- en een (gedeelde) 2-persoonskamer. Als je alleen reist, kun je dus kiezen om ingedeeld te worden op een 2-persoonskamer. Je verblijf is op basis van logies, maar je kunt ook ontbijt, half- of volpension boeken. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Er is geen keuken beschikbaar voor de bewoners, maar wel een lounge met computers. Er is een 24-uurs receptie.

Appartement

Een appartement deel je met andere cursisten van de taalschool. Sommige appartmenten liggen op ca. 5 minuten loopafstand van de taalschool (type A). Andere (de type B-appartementen) liggen op een korte busrit plus wandeling van de taalschool. Je hebt ook hier de keuze tussen een 1- en 2-persoonskamer. Verder kun je gebruik maken van een gedeelde keuken en gedeelde badkamer(s).

Voor de jongerencursus (15-20 jaar) in Málaga

BOEK HIER

Voor de cursussen voor volwassenen (v.a. 16 jaar) in Málaga

BOEK HIER

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes