StudyTravel bestaat uit een vast team enthousiaste medewerkers, allen met buitenlandervaring. Daarnaast wordt het team gedurende bijna het hele jaar versterkt door een of meerdere stagiaires. Kom ook eens naar één van onze informatiedagen en maak kennis met de mensen achter StudyTravel!

Jos
Na enkele jaren in de reiswereld werkzaam te zijn geweest, heeft Jos in 1993 StudyTravel opgericht. Sindsdien is StudyTravel uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van taalreizen. Jos heeft meerdere malen voor langere tijd in het buitenland gewoond en vrijwel alle taalscholen in het aanbod van StudyTravel bezocht.

Ellen
Na haar studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer heeft Ellen in de reiswereld gewerkt én een taalcursus Spaans in Granada gevolgd. In 1993 heeft zij samen met Jos StudyTravel opgericht. Ellen houdt zich met name bezig met marketing en publiciteit voor StudyTravel. 

Erika
Erika is ruim 17 jaar werkzaam bij StudyTravel, waarvan de laatste 12 jaren op de afdeling groepsreizen. Na haar toeristische opleiding heeft ze een aantal maanden in Frankrijk gewerkt en heeft tijdens haar werk in de reisbranche al veel van de wereld gezien. Door haar nauwe samenwerking met Engelse collega’s heeft Erika een prachtige Engelse tongval opgedaan en ligt haar passie bij de Engelse bestemmingen. Naast de vele steden die ze als reisbegeleidster in Engeland en Schotland heeft bezocht, is ze ook in haar vakanties vaak in het Verenigd Koninkrijk, Canada of de VS te vinden.

Fauve
Fauve wist van jongs af aan; ik wil in de toeristische branche werken. Na het volgen van haar MTRO studie waar ze o.a. stage liep op Mallorca en in Miami wilde ze meer van de wereld zien. Het werd een backpackreis door Australië. Omdat ze nog niet helemaal uitgeleerd was volgde ze de studie Manager Travel Trade aan NHTV Hogeschool in Breda. Na het afronden van deze studie heeft zij twee jaar gewerkt voor een wintersport touroperator. Toch bleef er iets kriebelen en besloot ze weer het avontuur aan te gaan door het maken van een nieuwe backpackreis, ditmaal door Zuidoost-Azië. Tijdens deze reis bezocht ze landen als Indonesië, Myanmar, Vietnam, Cambodja, Laos en Thailand. Ondanks alle verre bestemmingen blijft Spanje een speciaal plekje in haar hart houden. Door de cultuur, de mensen én omdat ze er vroeger zelf gewoond heeft! Fauve is werkzaam op de sales- en groepsafdeling van StudyTravel waarbij ze je graag advies geeft over welke taalreis het beste aansluit op jouw wensen!


Babette
Babette wist altijd al dat ze binnen de toeristische branche wilde werken en is sinds kort klaar met haar toeristische opleiding. Omdat ze altijd al een grote passie heeft gehad voor talen en reizen is ze bij StudyTravel terecht gekomen. Tijdens haar opleiding heeft ze een jaar ervaring opgedaan bij een reisbureau. Nu versterkt ze de salesafdeling op het hoofdkantoor in Nijmegen. Op de sales-afdeling is zij de contactpersoon tussen taalreizigers en taalscholen over de hele wereld. Ze adviseert je graag over de verschillende talen, bestemmingen en mogelijkheden!

Cheryl
Cheryl heeft altijd een passie gehad voor talen en reizen en mede daardoor is ze de opleiding International Business and Languages gaan volgen. Tijdens haar opleiding is ze in China geweest om het land, de taal en de cultuur beter te leren kennen. Ze heeft hier o.a. Shanghai en Beijing bezocht. Hierna heeft ze 6 maanden in Maleisië gewoond voor haar stage en na het afstuderen is ze op backpack reis gegaan door Zuidoost-Azië. Cheryl werkt sinds juli 2016 op de sales-afdeling van StudyTravel en ze helpt je graag bij het vinden van de juiste bestemming en cursus!

laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes