Portugal

Portugal is een mediterraan land in het zuidwesten van Europa en heeft als enige buurland Spanje. Door de ligging van Portugal aan de Atlantische oceaan is dit land zeer maritiem georiënteerd. Zodoende wordt er veel vis gebruikt in de Portugese keuken. Daarnaast zijn ook Portugese kazen en wijnen erg bekend, waarvan Port de beroemdste is. Tot Portugal behoren ook de Azoren en het eiland Madeira.

Brazilië

Brazilië heeft de grootste bevolking in Zuid-Amerika met ruim 190 miljoen inwoners, die een mengelmoes van Europeanen, Afrikanen, Japanners en inheemse Indianen zijn. Deze laatste groep woont voornamelijk in en rondom het Amazoneregenwoud, wat een enorm gebied in het westen van het land beslaat. Verder heeft Brazilië een overwegend Westerse cultuur.

StudyTravel biedt taalcursussen Portugees aan in Faro, Lissabon en sao Paulo.

Portugees leren in Faro

Faro is een toeristische plaats in het zuiden, in de Algarve. Hoewel vooral bekend als vakantie/strandbestemming, heeft Faro ook veel culturele bezienswaardigheden. 

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Faro.

Portugees leren in Lissabon

De hoofdstad van Portugal is ook het culturele centrum van het land. Een stad om heel vaak terug te komen want je raakt er niet uitgekeken!

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Lissabon.

Portugees leren in Sao Paulo

Sao Paulo is een stad die nooit slaapt en dat merk je duidelijk aan de hoeveelheid uitgaansgelegenheden. Een taalcursus Portugees combineer je hier dus makkelijk met leuke activiteiten en excursies.
Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Sao Paulo.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes