Rusland is het grootste land ter wereld en is verdeeld over twee continenten; Europa en Aziƫ. Het wordt echter meer tot Europa gerekend, omdat de belangrijkste politieke steden, zoals Moskou en St. Petersburg, in het Europese gedeelte van het land liggen. Bovendien woont de grote meerderheid van de inwoners in het westen van Rusland. Sinds 1991 is Rusland een zelfstandig land; hiervoor was Rusland het belangrijkste en invloedrijkste land binnen de voormalige Sovjet-Unie. De munteenheid van Rusland is de Russische roebel, welke vaak aan hevige inflatie onderhevig is.

Russisch leren in Rusland doe je op een internationale taalschool. Een taalcursus Russisch volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot 10 maanden. Een taalreis naar Rusland bestaat niet alleen uit een taalcursus Russisch maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse. Russisch leren in Rusland betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten in het land waar je verblijft.

StudyTravel biedt taalcursussen Russisch aan in:

Russisch leren in Moskou
Russisch leren in St. Petersburg

Moskou is de hoofdstad van Rusland en beschikt over vele bezienswaardigheden. Het leven in deze stad gaat dag en nacht door, dus je hebt uitstekende mogelijkheden om je taalcursus Russisch te combineren met naschoolse activiteiten en excursies.

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Moskou.

Terug naar boven
St. Petersburg is een zeer culturele en economisch belangrijke stad. Als thuishaven van vele beroemde Russische artiesten en kunstenaars vormt deze plaats de basis voor exposities en voorstellingen. St. Petersburg is zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in St. Petersburg.

Terug naar boven

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes