Russisch leren in Rusland

Rusland is het grootste land ter wereld en dit maakt dat Russisch ook in de top 10 staat van meest gesproken talen. Het kan je dus een hoop voordelen opleveren als je Russisch kan spreken! Russisch staat bekend als een moeilijke taal, maar dat betekent niet dat je het niet kunt leren. Hou jij wel van een uitdaging, dan is een taalcursus Russisch in Rusland zeker een aanrader! Daarnaast is Rusland ook een heel bijzonder land met een lange geschiedenis en een interessante cultuur. In Rusland bieden wij een cursus Russisch aan in Moskou en St. Petersburg. 

Russisch leren in Moskou

Moskou is het economisch en politieke centrum van Rusland, dit maakt Moskou de belangrijkste stad in het land. Bezoek het Kremlin of het Rode Plein en laat je compleet onderdompelen in de Russische cultuur tijdens jouw taalcursus. Je zult je ogen uitkijken in deze bijzondere stad! Daarnaast vind je in Moskou talloze knusse cafés, idyllische parkjes en hippe modewinkels. Onze taalschool in Moskou bevindt zich in het centrum van de stad, zo kun jij gemakkelijk de rest van de stad ontdekken. Een taalcursus in Moskou is bij uitstek een unieke ervaring!

Russisch leren in Rusland

Russisch leren in St. Petersburg

Ooit was St. Petersburg de belangrijkste stad van Rusland. Waar het eerst de thuisbasis was van de tsaren, staat het nu vooral bekend als historische stad. Daarnaast is St. Petersburg nog steeds de culturele hoofdstad. Veel beroemde schrijvers en componisten komen oorspronkelijk uit deze stad en ook internationale artiesten komen hier om op te treden. Deze stad is dan ook perfect geschikt voor een taalcursus Russisch: je zult je er zeker niet vervelen. Zo zijn er veel bekende musea en theaters. De taalschool in St. Petersburg ligt in het hart van het historische centrum in een gerenoveerd neo-klassiek gebouw.

Russisch leren in St. Petersburg

Meer informatie over een taalreis naar Rusland?

Wil jij meer weten over een taalcursus Russich in Rusland? Neem dan contact met ons op en stel ons jouw vragen! Ben jij er nog niet helemaal uit welke taal je wil gaan leren? Bekijk dan al onze taalreizen naar het buitenland

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes