Spaans leren op Ibiza voor leraren


Wil je dit betoverende eiland verkennen terwijl jij je Spaanse taal verbeterd als leraar? Leraren Spaans kunnen in ze zomervakantie een taalcursus voor leraren volgen op het populaire eiland Ibiza. Zo combineer je een zonnige vakantie met een intensieve opfriscursus om je vaardigheden als docent Spaans te ontwikkelen. Geniet van de prachtige baaien, mooie standen en de relaxte (hippie) sfeer terwijl je tegelijkertijd je tijd nuttig besteedt door lessen te volgen samen met andere leraren. De ideale manier voor een opfriscursus.

Waar kun je een lerarencursus volgen op Ibiza?

De lerarencursus Spaans op Ibiza wordt gehouden op een moderne taalschool in Ibiza Stad, in het hart van de stad. De perfecte uitvalsbasis om tijdens je taalcursus de rest van Ibiza te verkennen. De school heeft 9 klaslokalen, een zelfstudie ruimte en een gemeenschappelijke ruimte. Het is een kleinschalige school wat ervoor zorgt dat er veel persoonlijke aandacht is. Dit doet je voortgang alleen maar ten goede. Naast de intensieve lessen kun je ook voldoende ontspannen en genieten van het mooie Ibiza. Wekelijks worden er culturele activiteiten aangeboden, zodat je Ibiza én je medestudenten beter leert kennen.  

Spaans leren in Ibiza Stad

Ibiza Stad is een charmante stad met een lange historie. De historie is terug te zien in de hoge stadsmuur en het middeleeuwse centrum binnen deze muren. De smalle straatjes gevult met kleine restaurants en winkeltjes zorgen voor veel gezelligheid. Ook kun je vanaf de stadsmuren genieten van een adembenemend panorama uitzicht. Buiten de stadsmuren is Ibiza Stad ook een bruisende stad met veel restaurants en uitgaansgelegenheden. Een lerarencursus Spaans in deze bijzondere stad is zeker aan te raden. 

Waaruit bestaat de lerarencursus op Ibiza?

De taalcursus Spaans voor leraren op Ibiza bestaat uit 20 lesuren intensieve cursus en 5 privélesuren leraren training. Tijdens de cursus leer je over o.a. de nieuwste lesmethoden, voorbereiding van leseenheden en andere activiteiten om Spaans te onderwijzen aan studenten in Nederland of aan internationale studenten. Een lerarencursus volgen is daarnaast ook een mooie kans om ervaringen uit te wisselen met andere professionals uit het onderwijs.

Wil jij een lerarencursus Spaans volgen maar weet je nog niet waar? Wij helpen jou graag met het vinden van de perfecte bestemming. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of bekijk nog eens al onze taalreizen naar het buitenland

lees verder »

Taalcursussen voor Leraren op Instituto de Idiomas Ibiza

De lerarencursus Spaans op Ibiza wordt gehouden op Instituto de Idiomas Ibiza, een moderne taalschool in het hart van Ibiza Stad. De school beschikt over 9 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een zelfstudie-ruimte en gratis wifi. De school is kleinschalig en daardoor is er veel persoonlijke aandacht,  wat je voortgang alleen maar ten goede komt. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Ibiza

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 15 7 5
Feb 15 7 6
Maart 16 9 7
Apr 19 11 8
Mei 22 14 10
Juni 26 18 11
Juli 28 21 11
Aug 29 22 11
Sept 27 20 8
Okt 23 15 6
Nov 19 12 5
Dec 16 9 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes