Spaans leren in Valencia voor leraren


Valencia is een bruisende stad aan de oostkust van Spanje waar veel te ontdekken valt! De stad heeft het namelijk allemaal: brede stranden, een aangenaam klimaat, een bruisend historisch centrum en moderne bezienswaardigheden. Maak eens een wandeling door Jardín del Turia, het park gelegen in een droge rivierbedding. Of bezoek de futuristische "Ciudad de las Artes y Ciencias", oftewel de Stad van Kunst en Wetenschap. Valencia is zeker een populaire bestemming voor een taalcursus Spaans. Als docent Spaans zul jij je hier zeker niet vervelen!  

Waar kun je heen in Valencia voor een taalcursus Spaans voor leraren?

De taalcursus Spaans voor leraren wordt gehouden op onze taalschool in Valencia gelegen midden in het centrum op slechts 15 minuten lopen van de kathedraal. De school beschikt over 12 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een studieruimte.  

Waar kun je verblijven tijdens een taalcursus Spaans in Valencia?

Tijdens een lerarencursus in Valencia kun verblijven op verschillende accommodaties. Zo kun je kiezen uit een gastgezin, appartement, residentie, zomerresidentie en studio. Als je helemaal ondergedompeld wil worden in de Spaanse cultuur dan is een gastgezin de beste keuze voor jou. Hier verblijf je bij een Spaans gezin en heb je een eigen kamer tot je beschikking. Wil je andere cursisten van de taalschool beter leren kennen? Dan kun je kiezen voor een appartement, residentie of zomerresidentie. Hierbij kun je kiezen voor een 1- of 2-persoonskamer en maak je gebruik van een gedeelde badkamer, keuken en woonkamer. Ben je gesteld op je privacy? Dan kun je het beste kiezen voor een studio. Een studio deel je niet met andere cursisten en hier heb je dus een keuken en badkamer voor jou alleen.  

Wat houdt een taalcursus Spaans voor leraren in?

Tijdens de taalcursus Spaans voor leraren heb je 25 lesuren per week les. De lerarencursus is geschikt voor docenten Spaans die hun taalkennis willen opfrissen. Tijdens de cursus, die bestaat uit 25 lesuren per week, komt niet alleen taal en grammatica aan bod, maar ook cultuur, literatuur, didactische vaardigheden en praktijkgerichte oefeningen. Samen met andere docenten Spaans kun je ideeën uitwisselen over onderwijsmethodes. De lerarencursus Spaans duurt 2 weken en zal je Spaans en motivatie een boost geven die je weer doorgeeft aan je klas in Nederland. Naast de lessen is er ook een afwisselend activiteitenprogramma waaraan je kunt meedoen. Voorbeelden van die activiteiten zijn een stadstour, picknicken op het strand, paella party’s, sportwedstrijden en danslessen. 

Erasmus+ cursussen

Speciaal voor leraren en ander personeel van een onderwijsinstelling bieden wij cursussen aan die voldoen aan de Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action 1 van Erasmus+). Het Key Action 1-programma valt onder het subsidieprogramma van de Europese Commissie voor onderwijs, training, jeugd en sport. Een aanvraag voor deze subsidie kan worden gedaan vanuit de onderwijsinstelling. 

Wil je meer weten over een lerarencursus in Valencia? Neem dan contant met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag. Liever een taalcursus volgen op een andere bestemming? Bekijk dan al onze taalreizen naar het buitenland voor het complete aanbod. 

lees verder »
Españolé
(167)

Taalcursussen voor Leraren op Españolé

De lerarencursussen in Valencia worden gehouden op taalschool Españolé. Deze school school bevindt zich op ca. 15 minuten lopen van de kathedraal en ligt dus in het centrum van Valencia. Er zijn 12 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten o.a. kunnen studeren en lezen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €740

Weer in Valencia

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Juni 27 18 9
Juli 29 21 10
Aug 29 21 9
Sept 27 19 8
Okt 24 15 6
Nov 19 10 5
Dec 16 8 5
Jan 16 7 5
Feb 17 8 6
Maart 18 9 6
Apr 20 11 7
Mei 23 14 8

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes