Door het leren van een taal, leer je een land veel beter kennen. Je kunt een praatje maken met de lokale bevolking en komt al snel meer te weten over hun manier van leven. Een belangrijk onderdeel van het sociale leven in Spanje, Frankrijk en Italië is natuurlijk eten! Speciaal voor diegenen die graag een kijkje willen nemen in de Spaanse, Franse of Italiaanse keuken zijn er taalcursussen die gecombineerd kunnen worden met koken. Een leuke manier om een land nóg beter te leren kennen.

Spaans leren en koken
Frans leren en koken
Italiaans leren en koken

Ben je ook dol op de Spaanse taal en krijg je niet genoeg van tapas? Onder andere in Málaga kun je een taalcursus Spaans combineren met koken. Op de Dominicaanse Republiek kun je kiezen voor 3,4 of 5 kooklessen. Je kunt eventueel nog meer kooklessen bijboeken.

Córdoba
Málaga
Dominicaanse Republiek

Terug naar boven

Tijdens de combinatiecursus Frans leren en koken in Aix-en-Provence, worden tevens presentaties over de lokale producten gegeven. Je hebt voor deze cursus dan ook minimaal een basiskennis van het Frans nodig. Het is ook mogelijk een taalcursus te combineren met koken in Rouen.

Aix-en-Provence
Rouen

Terug naar boven

De Italiaanse keuken is wereldberoemd. Wat is er dan leuker om hier tijdens je taalcursus Italiaans eens helemaal in te duiken? Op diverse bestemmingen in Italië (waaronder Sicilië), kun je het leren van de Italiaanse taal combineren met koken. Op iedere bestemming wordt de kookcursus anders ingevuld. Klik op de bestemming van jouw keuze voor meer informatie over deze unieke cursussen.

Viareggio
Rome
Pisa
Ravenna
Salerno

Florence
Siena
San Giovanni
Taormina

Terug naar boven

Taalcursus Engels en koken

In Galway wordt een taalcursus aangeboden die geschikt is voor cursisten die Engels willen verbeteren en kennis willen maken met de traditionele Ierse keuken. Op 3 middagen per week  staan de taallessen in het teken van koken en de keuken. Op de vierde middag is het tijd voor een praktijkles.  

Galway

Terug naar boven

 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes