Spaans leren en muziek

Een taal leren betekent ook een taal beléven. Op 3 plaatsen op Cuba kun je Spaans leren én muziek maken. Ondanks de grote economische problemen van de laatste jaren straalt Cuba, naast een ongekende warmte en gastvrijheid, ook trots en onafhankelijkheid uit. In de Cubaanse muziek komt de spontaniteit en de levensvreugde van de Cubanen zeer sterk tot uitdrukking.

Naast de taalcursus kun je zowel in Havana, Santiago de Cuba als Trinidad een muziekcursus volgen. Je leert dan niet alleen de Spaanse taal, maar je krijgt ook 5 lesuren per week privé-muziekles. Je hebt de keuze uit percussie en gitaar.

Kijk hieronder voor meer informatie over de muziekcursussen in combinatie met een taalcursus.

Muziekcursus Havana
Muziekcursus Santiago de Cuba
Muziekcursus Trinidad

Spaans leren en dansen

Naast muziek maken is ook dansen een manier waarop de Spanjaarden en Zuid Amerikanen zich graag uiten. Op verschillende bestemmingen kun je je taalcursus Spaans dan ook combineren met een danscursus. De danscursussen verschillen van bijvoorbeeld Sevillanas in Sevilla en flamenco in Málaga tot tango in Argentinië.
Op een aantal scholen vinden de danslessen plaats in het schoolgebouw (bijvoorbeeld in Málaga). In sommige gevallen worden de danslessen gegeven op een nabij gelegen dansschool (o.a. in Sevilla). Hieronder staan alle mogelijkheden op een rijtje:

Flamenco in Granada
Spaans en Flamenco in Vejer de la Frontera
Flamenco of sevillanas in La Herradura
Flamenco lessen in Madrid
Salsa of sevillanas dansen in Málaga

Flamenco lessen in Marbella
Danscursus flamenco of sevillanas in Sevilla (CLIC)
Argentijnse tango in Buenos Aires, Argentinië
Salsa, mambo, rumba of son in Havana, Cuba
Salsa, mambo, rumba of son in Santiago de Cuba, Cuba
Salsa, mambo, rumba of son in Trinidad, Cuba

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes