Taal & Sport

Wil je Spaans, Portugees, Engels, Frans of Italiaans leren èn sportief bezig zijn tijdens je taalreis? Kies dan voor één van de aanvullende sportcurssussen. In de ochtend volg je de taalcursus Spaans, Engels, Frans of Italiaans en in de middag ben je actief bezig in de buitenlucht met bijvoorbeeld een cursus zeilen, duiken, tennis of surfen.

Heb je altijd al eens je duikdiploma willen halen? Kies dan voor een taalcursus in combinatie met een duikcursus. De duikcursussen betaan uit een aantal theorie- en praktijklessen. Je sluit de cursus af met het PADI Open Water of Advanced.

Spaans leren in Latijns Amerika en duiken: Playa del Carmen

Om na je taallessen te genieten van de zee, de wind en de golven, kies je voor een taalcursus in combinatie met een zeilcursus. Kijk bij een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie over het aantal zeiluren en de inhoud van de zeilcursus.

Taalcursus Spaans in Spanje en zeilen: Valencia

Wil je echt actief bezig zijn en genieten van de buitenlucht? Dan is een cursus surfen iets voor jou. In Spanje, Portugal en Frankrijk kun je je taalcursus combineren met een surfcursus. In San Sebastian volg je Spaanse lessen in de ochtend en heb je in de middag 1 uur surfles. Wil je je surfcursus combineren met Frans leren, dan kun je hiervoor terecht in Biarritz. Je krijgt dagelijks 4 lesuren Frans en 2 lesuren surfen. Ook de jongerencursus in Biarritz kan gecombineerd worden met een surfcursus.

Spaans leren in Spanje en surfen: San Sebastian, Vejer de la Frontera, Cádiz
Spaans leren in Latijns Amerika en surfen: Jaco Beach, Montanita
Portugees leren en surfen: Lissabon
Frans leren en surfen: Biarritz

 

Taalcursus Frans en golfen: Biarritz

Bij een taalcursus Spaans in Chili denk je misschien niet direct aan skiën. Het Andes gebergte ligt echter dichtbij de stad Santiago de Chili. Het ski-programma bestaat uit een ski-pas van 2 dagen (één in het weekend en één werkdag) en vervoer naar en van de skipistes. Lees meer door te klikken op onderstaande link. Natuurlijk kun je ook in de Franse Alpen skiën. In Annecy kun je de taallessen combineren met deze sportieve activiteit. 

Spaans leren in Chili en skiën: Chili
Frans leren in Frankrijk en skiën: Annecy

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes