Chinees leren in Peking (Beijing)


Als één van de grootste steden van de wereld en tevens hoofdstad van China, weet Peking jaarlijks de harten van miljoenen toeristen te veroveren. Deze stad is zeker de moeite waard om tijdens je taalcursus Chinees in Peking uitbundig te bekijken. De stad staat vooral bekend als het centrum voor bestuur, onderwijs en cultuur en is een mix tussen het oude China met prachtige tempels en de moderne stadscultuur met wolkenkrabbers. Het is dus zeker de moeite waard om Chinees leren in de wereldstad Peking (Beijing).

Peking (Beijing) is ook een prima plek om te shoppen voor juwelen en edelstenen. Ook vind je er talloze andere handgemaakte artikelen, waaronder het typisch Chinese schilderij in een kristallen bol en je kunt er alles leren over het antieke kalligraferen. En, vergeet niet om een bezoek te brengen aan de traditionele Peking-Opera.  Je hoeft je dus niet te vervelen wanneer je Chinees gaat leren in Peking.

De stad beschikt over een goede infrastructuur, waardoor je makkelijk van de ene bezienswaardigheid naar de andere kunt reizen tijdens je verblijf gedurende het Chinees leren in Peking.

Wil je eens de stad uit tijdens het Chinees leren in Peking, dan biedt de omgeving je wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Chinese Muur, de bekende WangFuJing winkelstraat, de Verboden Stad en het Plein van de Hemelse Vrede.

Chinees leren bij LTL, Live the Language school, in Peking

In het centrale "business district" vindt je onze partnerschool LTL, Live the Language, waar je een taalcursus Chinees in Peking kunt volgen. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en In de nabije omgeving zijn veel restaurants en shopping-centra te vinden. De school beschikt over allerlei faciliteiten om het Chinees leren in Peking nog aangenamer te maken; o.a. een bibliotheek, lounge en balkon met uitzicht over de stad. Ook zijn er sportfaciliteiten zoals een basketbalveld en zwembad in het complex te vinden.

Deelnemen aan allerlei leuke activiteiten tijdens het Chinees leren in Peking

Gedurende je taalcursus Chinees in Peking kun je ook deelnemen aan allerlei leuke activiteiten, georganiseerd door de school of de studenten zelf. Zo is er om te beginnen een welkomstontbijt en diner voor nieuwe studenten, zodat je gemakkelijk vrienden kunt maken en je je snel thuis zult voelen op school. Een van de meest populaire activiteiten is wel de 2-daagse wandeling naar de Grote Muur, waarbij je in een klein dorpje naast de muur verblijft en zo inzicht krijgt in de geschiedenis, zonder al te veel toeristen om je heen. Je keus is dus snel gemaakt om Chinees te gaan leren in Peking, een spannende verre stap, maar het verrijkt je wereld!

Kies de juiste accommodatie die bij jou past tijdens het Chinees leren in Peking!

Voor wie Chinees gaat leren in Peking is het ook belangrijk om een accommodatie te kiezen die het beste aansluit. In Peking zijn er verschillende accommodaties mogelijk. Zo kan je ervoor kiezen om tijdens het Chinees leren in Peking in een gedeeld appartement,  studio of gastgezin te verblijven.

Beijing: Ontdek deze wereldstad tijdens het Chinees leren!

Chinees leren in Peking....er is bijna te weinig tijd om alles te zien en te doen! Peking heeft gedurende het hele jaar, veel te bieden. In het bijzonder het Chinees Nieuwjaar, ook bekend als het Lentefestival of Lentefeest, is de belangrijkste van de Chinese feestdagen. Dit feest wordt traditioneel gevierd met de draken- en leeuwendansen, lampionnen en veel vuurwerk. Waanzinnig gewoon!

Bekijk ook onze andere taalcursussen Chinees voor volwassenen. Naast Chinees biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen in het buitenland aan.

lees verder »
 
LTL
(2)
Onze partnerschool in Beijing, LTL (Live the Language), is gelegen in het centrale "business district" van de stad en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De school beschikt over allerlei faciliteiten om het leren nog aangenamer te maken; o.a. een bibliotheek, lounge en balkon met uitzicht over de stad. Ook zijn er sportfaciliteiten zoals een basketbalveld en zwembad in het complex te vinden. In de nabije omgeving zijn veel restaurants en shopping-centra te vinden. Op de school heerst een familiare sfeer; er is altijd wel iemand aanwezig in de lounge om mee te kletsen of je bijvoorbeeld te helpen met je huiswerk. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €425

Weer in Peking

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 31 22 7
Aug 30 20 7
Sept 26 14 8
Oct 19 7 7
Nov 10 0 6
Dec 3 -7 6
Jan 2 -9 7
Feb 4 -7 7
Mar 11 -1 8
Apr 20 7 8
May 26 13 9
June 30 18 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes