Duits leren in Frankfurt voor volwassenen


Frankfurt is de vijfde grootste stad van Duitsland. Gelegen aan de oevers van de rivier de Main, werden in deze stad de keizers van het heilig Roomse rijk gekroond. Door de eeuwen heen is Frankfurt uitgegroeid tot een Europese metropool, met kenmerken van een wereldstad, zoals hoofdkantoren van vele grote banken, een centrale ligging, internationaal vliegveld, en de grote rol in de Europese economie. De moderne look van Frankfurt (met hoge wolkenkrabbers) maakt dat men soms ook wel van “Mainhattan” spreekt.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Sprachtreff

Onze partnerschool in Frankfurt, Sprachtreff, is gelegen in het hart van Frankfurt en verzorgt Duitse cursussen sinds 1991. Deze school wordt ook wel “Die Sprachschule mit Flair” genoemd, vanwege haar charme. Het schoolgebouw stamt uit 1893 en heeft een klassieke inrichting. De atmosfeer op de school is heel familiair. De school beschikt over 14 leslokalen, verdeeld over 3 verdiepingen. Er is een kantine, en gratis wifi. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
7 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €339

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE