Taalcursus Duits in Frankfurt

Sprachtreff

Onze partnerschool in Frankfurt, Sprachtreff, is gelegen in het hart van Frankfurt en verzorgt Duitse cursussen sinds 1991. Deze school wordt ook wel “Die Sprachschule mit Flair” genoemd, vanwege haar charme. Het schoolgebouw stamt uit 1893 en heeft een klassieke inrichting. De atmosfeer op de school is heel familiair. De school beschikt over 14 leslokalen, verdeeld over 3 verdiepingen. Er is een kantine en gratis wifi.

De school is gelegen aan de rand van het stadscentrum, dichtbij shoppingscentrum 'Zeil' en het historische centrum met bezienswaardigheden zoals 'Römer' (gemeentehuis), de Dom en middeleeuwse gebouwen die naar de rivier de Main leiden. Aan de andere kant van de rivier ligt 'Sachsenhausen', waar men de traditionele 'Apfelwein’ kan drinken.

Rondom de school zijn genoeg koffiebarretjes en restaurantjes, zoals het 'Anlagen' park waar je heerlijke koffie en huisgemaakt cake kunt proeven onder de hoge bomen.

Minigroep

Je hebt 30 lessen per week in groepen van maximaal 7 studenten per lesgroep. Lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag, van 09:30 tot 14:30. Vanwege de kleine lesgroepen is er veel aandacht en zul je sneller vooruitgang boeken.

Minimum leeftijd is 17 jaar .

Prijzen 2017

Klik op een prijs voor een exacte prijsopgave en/of om te reserveren.
Prijzen in  €/EUR

Max. 7 per lesgroep
Aantal lesuren per week:
30
Aantal weken:
  1 week 2 weken  
Minigroep zonder accommodatie 339 609
Minigroep met gastgezin, 1-persoonskamer, logies/ontbijt 539 1009
Aanvangsdata:  

elke maandag

Let op:  

1 lesuur = 45 minuten

Lesmateriaal:  

€20, wordt door StudyTravel gefactureerd

M.b.t. gastgezin:  

LET OP: prijzen op de website zijn minimumprijzen; uiteindelijke prijzen voor een gastgezin zijn afhankelijk van het type gastgezin en periode dat je boekt, en de kosten worden pas na reservering bevestigd.

Alle prijzen zijn inclusief:

  • administratiekosten
  • cursus en accommodatie zoals beschreven
  • deelnamecertificaat

De school is gesloten op: 01/05/2017, 25/05/2017, 05/06/2017, 15/06/2017, 03/10/2017 en van 23/12/2017 tot 02/01/2018

Gastgezin

Verblijf tijdens je cursus in Frankfurt in een Duits Gastgezin. Je kunt kiezen tussen een 1 of 2-persoonskamer, op basis van logies/ontbijt of halfpension. LET OP: prijzen op de website zijn minimumprijzen; uiteindelijke prijzen voor een gastgezin zijn afhankelijk van het type gastgezin en periode dat je boekt, en de kosten worden pas na reservering bevestigd.

Algemene beoordeling
3.8 / 5.0
1 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
3.8 / 5.0
Anoniem
Nederlands


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


Frankfurt is de vijfde grootste stad van Duitsland. Gelegen aan de oevers van de rivier de Main, werden in deze stad de keizers van het heilig Roomse rijk gekroond. Door de eeuwen heen is Frankfurt uitgegroeid tot een Europese metropool, met kenmerken van een wereldstad, zoals hoofdkantoren van vele grote banken, een centrale ligging, internationaal vliegveld, en de grote rol in de Europese economie. De moderne look van Frankfurt (met hoge wolkenkrabbers) maakt dat men soms ook wel van “Mainhattan” spreekt.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE