Duits leren in Freiburg


Zowel voor jongeren als volwassenen is Freiburg een geweldige locatie om je Duits bij te spijkeren! Gelegen in het zuidwesten van Duitsland, dicht bij het Zwarte Woud en de Zwitserse en Franse grens, biedt deze stad een prachtig decor voor je Duitse taalcursus. Met ruim 200.000 inwoners en nog eens ruim 30.000 studenten biedt de stad een levendige en internationale sfeerNa de Duitse lessen kun je genieten van het middeleeuwse stadscentrum, de grachten, de Freiburger Munsterkerk, het Stadstheater en het Augustinermuseum. Voor jongeren vanaf 10 jaar is het al mogelijk een cursus te volgen.

 

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Akademie Zeitgeist Juniors

Onze partnerschool in Freiburg, Akademie Zeitgeist, biedt jongeren tussen de 10 en 17 jaar de mogelijkheid om in de zomer Duits te leren. Het betreft een Duits taalkamp met alles inbegrepen: Duitse lessen, activiteiten, maaltijden en accommodatie (zowel in gastgezinnen als in residentie). Lessen vinden plaats op de schoollocatie in het centrum van de stad. lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
01/07/2019 - 09/08/2019
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €850

Taalcursussen voor Volwassenen op Akademie Zeitgeist

Onze partnerschool in Freiburg, Akademie Zeitgeist, opende haar deuren in 1999 onder de naam "zum Ehrstein". De school beschikt over 3 lesgebouwen in het centrum van Freiburg, waarvan het hoofdgebouw naast het pittoreske stadsplein ligt, op slechts een steenworp afstand van de wereldberoemde universiteit van Freiburg. De school heeft een capaciteit van tussen de 100 en 150 studenten, uit meer dan 40 verschillende landen. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €200

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes