Duits leren in Bad Tölz voor jongeren


Op ongeveer een uur afstand van München ligt de prachtige plaats Bad Tölz: een kuuroord in het hart van Beieren. Bad Tölz is een leuke bestemming voor jongeren die Duits leren willen combineren met sportactiviteiten. De prachtige natuurlijke omgeving van de taalschool biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie. Voor een taalcursus Duits in Duitsland voor jongeren gecombineerd met sportieve activiteiten moet je in Bad Tölz zijn!

Leer Duits met andere jongeren op een internationale taalschool

De taalcursussen Duits in Bad Tölz voor jongeren vinden plaats op onze partnerschool. Deze internationale taalschool ligt in een prachtige omgeving, aangezien Bad Tölz één van de meest bekende kuuroorden in Bavaria, tussen de Bavariaanse Alpen in, is. De taalschool heeft een eigen residentie, vele sportfaciliteiten en 6 klaslokalen waar les wordt gegeven door ervaren en gekwalificeerde docenten Duits.

Een taalcursus Duits in Bad Tölz voor jongeren: hoe werkt dat?

De taalcursus Duits voor jongeren richt zich op alle aspecten van de Duitse taal. Het is de perfecte cursus voor jongeren die naast het Duits leren graag actief bezig willen zijn samen met andere jongeren. Jongeren zullen op school in Nederland profiteren van alles wat ze tijdens de Duitse lessen in Bad Tölz hebben geleerd. De cursus bestaat uit 20 of 25 lesuren Duits per week, waarbij je les krijgt in groepen van maximaal 12 studenten. Het zijn internationale groepen, waardoor je in aanraking komt met jongeren vanuit de hele wereld!

Ontdek wat Bad Tölz je te bieden heeft tijdens het Duits leren!

Een taalreis voor jongeren naar Bad Tölz staat garant voor een erg leerzame maar vooral leuke tijd! Het is namelijk een fijne combinatie van Duits leren én vakantie. Het programma voor jongeren bestaat uit een compleet pakket van taallessen, verblijf in de residentie én deelname aan het uitgebreide activiteitenprogramma. Iedere dag worden er naast de Duitse lessen ook twee activiteiten georganiseerd waar alle jongeren van de taalschool aan deel kunnen nemen. Er worden doordeweeks met name veel sportactiviteiten georganiseerd, zoals skateboarden, voetballen, yoga en nog veel meer. Bovendien staan er iedere week twee bezoekjes aan München op de planning. Je leert hier niet alleen Bad Tölz en omgeving beter kennen, maar ook je medestudenten.

Het verblijf tijdens je taalreis naar Bad Tölz

De taalschool in Bad Tölz biedt een residentie aan op het schoolterrein. De residentie beschikt over meerpersoonskamers (3 tot 5 studenten per kamer) met een eigen badkamer. Het verblijf is op basis van volpension en de maaltijden worden geserveerd in de schoolcafetaria. 

Bad Tölz is één van de bestemmingen waar je een taalcursus Duits in Duitsland voor jongeren kunt volgen! Twijfel je nog tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bekijk daarnaast ook eens de andere mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Intensive Sports Juniors

Onze partnerschool GLS organiseert een Duits zomersportkamp om Duits te leren voor jongeren van 13 - 17 jaar in Bad Tölz, één van de bekendste kuuroorden in Beieren, op 50 km afstand van München. De locatie heeft fantastische sportfaciliteiten en het programma biedt een combinatie van een taalcursus Duits voor jongeren en sporten zoals skate boarden, zwemmen en yoga. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Bad Tölz

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 0 -6 4
Feb 1 -7 4
Maart 6 -2 6
Apr 12 1 9
Mei 15 5 9
Juni 19 8 9
Juli 21 10 10
Aug 22 10 10
Sept 17 7 9
Okt 12 3 6
Nov 7 0 6
Dec 2 -4 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes