Duits leren in Bad Tölz voor jongeren


Op ongeveer een uur afstand van München ligt de prachtige plaats Bad Tölz, een kuuroord in het hart van Beieren. Bad Tölz is de ideale bestemming voor jongeren die Duits leren willen combineren met sportactiviteiten. De prachtige natuurlijke omgeving van de taalschool biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie.

Duits leren voor jongeren op GLS Juniors

De taalcursus Duits voor jongeren vindt plaats op onze partnerschool GLS Intensive Sport Juniors. De taalschool ligt in Bad Tölz, één van de meest bekende kuuroorden in Bavaria, tussen de Bavariaanse Alpen in. De taalschool heeft een eigen residentie, vele sportfaciliteiten en 6 klaslokalen waar les wordt gegeven door ervaren en gekwalificeerde docenten Duits.

De Duitse taalcursus in Bad Tölz voor jongeren

De cursus Intensief Duits & Sport voor jongeren richt zich op alle aspecten van de Duitse taal. Het is een goede cursus voor jongeren die hun Duitse taalkennis graag een boost willen geven én naast het Duits leren graag actief bezig willen zijn samen met andere jongeren! Jongeren zullen op school in Nederland profiteren van alles wat ze tijdens het Duits leren in Bad Tölz hebben geleerd! De cursus bestaat uit 20 of 25 lesuren Duits per week. De lessen worden gegeven in kleine groepen, van maximaal 12 studenten. Het zijn internationale groepen, waardoor studenten in aanraking komen met jongeren vanuit de hele wereld!

Het verblijf tijdens het Duits leren in Bad Tölz

De taalschool in Bad Tölz biedt een residentie aan op het schoolterrein. De residentie beschikt over meerpersoonskamers (3 tot 5 studenten per kamer), allemaal met een eigen badkamer. Het verblijf is op basis van volpension en de maaltijden worden geserveerd in de schoolcafetaria. 

Ontdek wat Bad Tölz je te bieden heeft tijdens het Duits leren!

Een taalreis voor jongeren naar Bad Tölz staat garant voor een erg leerzame maar ook leuke tijd! Een taalcursus Duits voor jongeren in Bad Tölz is een leuke combinatie van Duits leren én vakantie. Het programma voor jongeren bestaat uit een compleet pakket van Duitse lessen, verblijf in de residentie én een uitgebreid activiteitenprogramma. Iedere dag worden er naast de Duitse lessen ook twee activiteiten georganiseerd waar alle jongeren van de taalschool aan deel kunnen nemen. Doordeweeks worden er met name veel sportactiviteiten georganiseerd, zoals skate boarden, voetballen, yoga en nog veel meer! Ook staan er iedere week twee bezoekjes aan München op de planning. Een leuke manier om de omgeving én de andere jongeren van de taalcursus beter te leren kennen!

Bad Tölz is één van de bestemmingen voor een taalcursus Duits in Duitsland voor jongeren! Twijfel je nog tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies! Bekijk ook de andere taalreizen van StudyTravel naar het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Intensive Sports Juniors

Onze partnerschool GLS organiseert een Duits zomersportkamp om Duits te leren voor jongeren van 13 - 17 jaar in Bad Tölz, één van de bekendste kuuroorden in Beieren, op 50 km afstand van München. De locatie heeft fantastische sportfaciliteiten en het programma biedt een combinatie van een taalcursus Duits voor jongeren en sporten zoals skate boarden, zwemmen en yoga. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
28/06/2020-02/08/2020
Verblijf in:
Campus
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1270

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes