Duits leren in Lindau voor jongeren


Jongeren tussen de 14 en 17 jaar oud kunnen meedoen aan onze cursussen Duits voor jongeren in Lindau. Ontmoet andere jongeren en leer op een leuke en snelle manier de Duitse taal in deze prachtige omgeving in Duitsland. De stad Lindau ligt op een schiereiland in de buurt van de Bodensee, niet ver van Oostenrijk en Zwitserland.  Naast Duitse taallessen worden er ook allerlei leuke en sportieve activiteiten georganiseerd. Leer Duits voor jongeren in Lindau en maak mooie herinneringen!

Waarom Duits leren voor jongeren in Lindau?

Deze mooie stad in Beieren staat bekend om haar prachtige rivierlandschap dat is begroeid met lindebomen, waar de naam Lindau van af stamt. Met circa 25.000 inwoners kan Lindau een knusse stad genoemd worden. Lindau is bovendien uniek gelegen op het kruispunt van 3 landsgrenzen: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Één van de dingen die Lindau zo geschikt maakt voor jongerenprogramma’s is het feit dat deze stad gelegen is aan de Bodensee. Jongeren zullen Duits leren in Lindau en daarbij zullen ze zich dankzij het grote aanbod van verschillende activiteiten zeker niet snel vervelen: van watersporten tot filmavonden, er wordt elke dag een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden!

Duits leren op de Internationale taalschool Sprachinstitut Dialoge Juniors

De Internationale taalschool Sprachinstitut Dialoge biedt Duitse taalcursussen voor jongeren aan in Lindau. De jongerencursus bestaat uit een zeer actief en gevarieerd programma voor jongeren tussen 14 en 17 jaar oud. Er is een speciaal campusterrein voor jongeren opgezet waar alle lessen en veel activiteiten plaats vinden. Dit terrein ligt dicht bij het beroemde Bodensee. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde en enthousiaste leraren die Duits als moedertaal spreken. Er wordt les gegeven op ten minste 5 verschillende niveaus en alle studenten worden aan de hand van hun kennisniveau in de juiste klas ingedeeld.

Intensieve Duitse jongerencursus met activiteiten in Lindau

In groepen van maximaal 11 studenten leer je op een leuke en interactieve manier de Duitse taal. Je hebt altijd les op jouw niveau, maar omdat er geen groepen voor beginners zijn is het noodzakelijk om al wat kennis van de taal te hebben. Onze Intensieve cursus Duits voor jongeren in Lindau biedt, naast Duitse lessen, een zeer uitgebreid activiteitenprogramma dat onder begeleiding wordt uitgevoerd.

Dankzij de nabijheid van de Bodensee vinden veel activiteiten in en rondom het water plaats, zoals zwemmen of zeilen. Andere populaire activiteiten zijn een excursie naar München, naar de rodelbaan, filmavonden en als afsluiter van de dag een heerlijke barbecue bij het meer. Je zult je nooit vervelend tijdens het leren van Duits voor jongeren in Lindau!

Duits leren voor jongeren in Lindau – het verblijf

Je kunt tijdens het leren van Duits voor jongeren in Lindau verblijven bij een Duits gastgezin of in een residentie met andere studenten. De residentie is een jeugdherberg op ongeveer 3 kilometer afstand van waar de lessen plaats vinden. Je deelt je slaapkamer met 3 andere studenten. Wil je je Duits liever optimaal oefenen? Kies dan voor verblijf bij een gastgezin. Niet alleen leer je de taal nóg sneller, ook ervaar je hoe de Duitsers wonen, leven en wat hun gewoontes zijn. 

Leuk om te weten is dat de lessen in Lindau worden gegeven, maar qua accommodatie is het bijvoorbeeld ook de mogelijk in Bregenz (Oostenrijk) te verblijven!

Bekijk ook eens onze alternatieven voor een taalcursus Duits in Duitsland voor jongeren. Zie onze homepage voor ons volledige aanbod taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Sprachinstitut Dialoge Juniors

Onze partnerschool Sprachinstitut Dialoge in Lindau biedt een programma voor jongeren van 14 tot 17 jaar aan. Lessen vinden plaats op een special daarvoor opgezet campusterrein, op korte afstand van de Bodensee. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €1030

Weer in Lindau

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 8 7
June 23 12 7
July 25 14 8
Aug 24 13 7
Sept 20 11 6
Oct 14 6 3
Nov 7 2 2
Dec 3 -2 1
Jan 2 -3 1
Feb 5 -2 3
Mar 10 1 5
Apr 15 4 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes