Duitse cursussen voor jongeren in München


 
Duitse cursussen voor jongeren in München
Kom een Duitse cursus voor jongeren in München doen en leer de hoofdstad van Beieren kennen, één van de mooiste steden van Duitsland.  Van alle jongeren programma’s die we aanbieden in Duitsland is deze in München één van de populairste. De taalschool biedt een compleet programma met verblijf op een campus, waarbij je naast de Duitse lessen deel kunt nemen aan een groot aantal leuke activiteiten en excursies. Leer op deze manier direct internationale vrienden kennen en oefen met hen de hele dag het Duits dat je geleerd hebt op de taalschool. In het kort, een vakantie waarbij je Duits leert, vrienden maakt en München ontdekt, dat is wat de jongerencursus Duits in deze prachtige stad je biedt.

Kom een Duitse cursus voor jongeren in München doen en leer de hoofdstad van Beieren kennen, één van de mooiste steden van Duitsland. Van alle jongeren programma’s die we aanbieden in Duitsland is deze in München één van de populairste. De taalschool biedt een compleet programma met verblijf op een campus, waarbij je naast de Duitse lessen deel kunt nemen aan een groot aantal leuke activiteiten en excursies. Leer op deze manier direct internationale vrienden kennen en oefen met hen de hele dag het Duits dat je geleerd hebt op de taalschool. In het kort, een vakantie waarbij je Duits leert, vrienden maakt en München ontdekt, dat is wat de jongerencursus Duits in deze prachtige stad je biedt.

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Intensive Juniors

Het intensieve jongerenprogramma in München is speciaal ontwikkeld voor jongeren tussen de 15 en 17 jaar oud, die Duits willen leren op een effectieve en snelle manier. lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
Juli - augustus

Weer in München

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 2 -5 2
Feb 4 -4 3
Maart 8 -1 4
Apr 13 3 5
Mei 17 7 6
Juni 21 10 7
Juli 23 12 8
Aug 22 12 7
Sept 19 9 6
Okt 14 4 4
Nov 7 0 2
Dec 3 -4 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes