Duits leren in Lindau


De naam van de stad Lindau stamt af van het prachtige rivierlandschap begroeid met lindebomen. Het is een relatief kleine stad, met circa 25.000 inwoners, waardoor er een knusse sfeer hangt. De historische binnenstad van Lindau is gelegen op een eiland in de Bodensee en is via een brug met het vasteland verbonden. Een unieke eigenschap van deze locatie is dat je Duits zal leren op een plek waar 3 landen samenkomen: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Zowel jongeren als volwassenen kunnen in Lindau een Duitse cursus volgen en deze combineren met leuke activiteiten in de omgeving.
lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Sprachinstitut Dialoge

De taalschool Dialoge is gelegen in hart van het oude stadscentrum van Lindau, temidden van talloze winkels en cafés. Je kunt de rest van Lindau makkelijk verkennen met de bus, die ieder half uur op en neer rijdt tussen het centrum en de buitenwijken. Het schoolgebouw beschikt over 8 klaslokalen, een bibliotheek, zelfstudieruimte/mediatheek met video- en audiomateriaal en internetcomputers en een cafetaria met terras. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €310

Taalcursussen voor Jongeren op Sprachinstitut Dialoge Juniors

Onze partnerschool Sprachinstitut Dialoge in Lindau biedt een programma voor jongeren van 14 tot 17 jaar aan. Lessen vinden plaats op een special daarvoor opgezet campusterrein, op korte afstand van de Bodensee. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €1030

Taalcursussen voor Leraren op Sprachinstitut Dialoge

De taalschool Dialoge bevindt zich in het oude stadscentrum van Lindau, temidden van talloze winkels en cafés. Vanuit hier kun je met behulp van de bus ook de rest van Lindau verkennen. De lerarencursussen op deze school zijn geschikt voor Erasmus+. Je kunt kiezen tussen o.a.CLIL-methdololgie, Duitse intensieve cursussen of bi-component programma’s waarbij men een cursus met een “school attachement” kan combineren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €360

Weer in Lindau

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 8 7
June 23 12 7
July 25 14 8
Aug 24 13 7
Sept 20 11 6
Oct 14 6 3
Nov 7 2 2
Dec 3 -2 1
Jan 2 -3 1
Feb 5 -2 3
Mar 10 1 5
Apr 15 4 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes