Duits leren in Lindau voor volwassenen


Duits leren in Lindau voor volwassenen is Duits leren op een fantastische locatie in Duitsland. Het oude centrum van deze Beierse stad is gelegen op een eiland in het Bodenmeer. Tijdens het Duits leren in Lindau heb je ook de mogelijkheid om de nabijgelegen landen Oostenrijk en Zwitserland te bezoeken, Lindau ligt namelijk vlak bij het drielandenpunt Duitsland-Oostenrijk-Zwitserland. Het oude stadscentrum is rijk aan historische bezienswaardigheden, levendige pleinen en schilderachtige straten. In Lindau zijn vele stadsgidsen actief en een stadswandeling met een gids is dan ook zeker een aanrader. Waar wacht je nog op? Ga Duits leren in Lindau

Leer Duits op taalschool Sprachinstitut Dialoge in Lindau

Tijdens het Duits leren in Lindau volg je lessen op de taalschool Sprachinstitut Dialoge. Deze taalschool is gevestigd in het hart van de oude binnenstad en is omgeven door vele winkeltjes en cafés. Ideaal om tijdens je pauze even wat winkels in te duiken of een drankje te drinken in een café, samen met de andere volwassenen die deelnemen aan de cursus. De taalschool heeft 8 leslokalen, een bibliotheek én een cafetaria met terras. Daarnaast beschikt de taalschool over vele andere moderne faciliteiten om het Duits leren in Lindau zo makkelijk mogelijk te maken! 

Kies jouw manier van Duits leren in Lindau

Duits leren in Lindau is een fantastische ervaring en al helemaal wanneer je een cursus kunt kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften past. In Lindau kun je uit drie verschillende cursussen kiezen. Houd jij ervan om in groepen les te krijgen? Kies dan voor de intensieve cursus! Je volgt dan lessen samen met andere volwassenen van over de hele wereld! Hierdoor leer je niet alleen de Duitse taal kennen, je leert ook andere mensen kennen met verschillende nationaliteiten. Iedereen is in Lindau om Duits te leren, dus je kunt je Duitse taalkennis met elkaar oefenen! Liever privéles? Dan is de individuele cursus ideaal. Voor wie zowel in groepen als individueel les wil hebben is de speciaal intensieve cursus de ideale keuze. Tijdens de individuele lessen kun je je volledig focussen op de onderwerpen die voor jou van belang zijn, bijvoorbeeld voor werk of studie.

Jouw verblijf tijdens het Duits leren in Lindau 

Wanneer je Duits gaat leren in Lindau heb je de keuze uit verschillende verblijfsmogelijkheden. Zo kun je kiezen om te verblijven in een residentie of appartement samen met andere volwassenen van de taalcursus, of in een privé studio. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te verblijven bij een Duits gastgezin. Bij een gastgezin krijg je de kans om de Duitse taal en cultuur nóg beter te leren kennen tijdens de taalreis. Welke accommodatie je ook kiest, Duits leren in Lindau is een ervaring die je nooit zal vergeten! 

Internationale vrienden maken, Duits leren en Lindau ontdekken

Duits leren in Lindau betekent meer dan alleen op school zitten! In je vrije tijd zijn er voldoende mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken én Lindau te ontdekken. De taalschool organiseert bijvoorbeeld veel activiteiten excursies waar je aan deel kunt nemen. Zo leer je niet alleen de andere volwassenen van de cursus kennen maar ga je ook Lindau ontdekken. De perfecte combinatie tijdens het Duits leren in Lindau! De activiteiten die de taalschool organiseert zijn vaak van culturele of sociale aard. Daarnaast heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om zelfstandig of met medecursisten de stad te gaan ontdekken. Deelname aan excursies is namelijk niet verplicht, maar we raden je het zeker aan! 

StudyTravel heeft een uitgebreid aanbod taalreizen naar het buitenland. Bekijk ook eens de andere mogelijke taalcursussen Duits in Duitsland voor volwassenen

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Sprachinstitut Dialoge

De taalschool Dialoge is gelegen in hart van het oude stadscentrum van Lindau, temidden van talloze winkels en cafés. Je kunt de rest van Lindau makkelijk verkennen met de bus, die ieder half uur op en neer rijdt tussen het centrum en de buitenwijken. Het schoolgebouw beschikt over 8 klaslokalen, een bibliotheek, zelfstudieruimte/mediatheek met video- en audiomateriaal en internetcomputers en een cafetaria met terras. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €310

Weer in Lindau

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 23 12 7
July 25 14 8
Aug 24 13 7
Sept 20 11 6
Oct 14 6 3
Nov 7 2 2
Dec 3 -2 1
Jan 2 -3 1
Feb 5 -2 3
Mar 10 1 5
Apr 15 4 6
May 19 8 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes