Engels leren in Exeter voor volwassenen


Engels leren in Exeter: de hoofdstad van Devon. Dit is één van de zonnigste delen van Engeland en een geliefde vakantiebestemming voor de Engelsen zelf. Exclusieve boetieks, moderne winkels, kleine theaters, kunstgaleries, bioscopen, restaurants en natuurlijk de Engelse pubs maken het centrum van Exeter tot een veelzijdige en gezellige bestemming. Met de zee en het strand op 20 minuten afstand, de rivier de Exe dichtbij en een schilderachtige omgeving is het duidelijk: Exeter is een stad waar je het zeker naar je zin hebt als je de Engelse taal gaat leren voor volwassenen. Exeter beschikt over een mooie samenstelling van moderniteit en klassieke charme, wat de stad een uitstekende bestemming maakt voor een Engelse taalcursus voor volwassenen. In je vrije tijd kan je een bezoekje brengen aan de grote Kathedraal en het Royal Albert Memorial Museum, wat het Engels leren in Exeter nóg leuker maakt!

 

Op professionele wijze Engels leren in Exeter

StudyTravel werkt in Exeter samen met de taalschool The Globe, die is gevestigd in een typisch Engels gebouw met grote tuin en moderne faciliteiten. De school heeft in totaal 12 klaslokalen, een gemeenschappelijke studentenruimte en een computerruimte. Daarbij is het tien minuten wandelen en naar het centrum van Exeter! Kleine lesgroepen en een goede mix van nationaliteiten zijn hier gegarandeerd en The Globe is geaccrediteerd door de British Council, een kwaliteitskenmerk dat erkend wordt over de hele wereld. Dat je hier dus als volwassene uitstekend Engels kan leren in een gemoedelijke omgeving, is een feit.

 

Buitenschoolse activiteiten van de taalschool

The Globe doet er alles aan om de Engelse taal leren voor volwassenen zo leuk mogelijk te maken! Zo worden er wekelijks veel verschillende activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn film- en pubavonden, barbecues, kooklessen, fietstochten en bezoekjes aan het theater. Op deze manier kan je snel een band opbouwen met je medecursisten en leer je ook Engels te spreken in Exeter in je vrije tijd. Daarnaast kan je meedoen met meerdere sportactiviteiten zoals fietsen, kanoën, zeilen, bowlen, golven etc. In de weekenden worden er dan nog excursies verzorgd naar bekende, omliggende steden. Hierbij kan je denken aan Bath, Bristol, Oxford en Cardiff. Er is dus genoeg te beleven in deze historische universiteitsstad!

 

The Globe biedt Engels leren op maat

Leer Engels door middel van een intensieve taalcursus, een Cambridge-examencursus, een Commercieel Engelse cursus, een semi-individuele cursus of een geheel individuele cursus: StudyTravel biedt het allemaal! Bij al deze verschillende cursussen is er sprake van een internationale mix van studenten, waardoor je mensen van over de hele wereld zal ontmoeten en vriendschappen voor het leven zal sluiten. Op de eerste lesdag worden de cursisten (die geen beginner zijn) aan de hand van de indelingstest in groepen geplaatst, waardoor iedereen op het juiste niveau terechtkomt. Zo haalt iedereen het maximale uit zijn of haar taalcursus. 

Speciaal stageprogramma JobTravel

Ook kan je gebruik maken van het JobTravel stageprogramma dat StudyTravel aanbiedt. Dit programma geeft je de mogelijkheid om Engels te leren in Exeter, tegelijkertijd kennis te maken met de Engelse cultuur én een ervaring in de praktijk op te doen. De taalschool helpt je dan bij je zoektocht naar een bedrijf, passend bij je taalniveau, opleiding en werkervaring. Ook helpt de school je met de bijbehorende gesprekken die je dient te voeren met dit bedrijf. Jouw inzet is hierbij van groot belang, dus laat je van je beste kant zien en show initiative!

 

Twijfel je nog over de bestemming? Op deze pagina kan je alle mogelijkheden voor een taalcursus Engels voor volwassenen in Engeland bekijken! Ook vind je op onze website meer informatie over alle andere taalreizen in het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op The Globe English Centre

Onze taalschool in Exeter, The Globe, ligt op 10 minuten lopen van het hart van het centrum. De school is gevestigd in een gebouw in typisch Engelse stijl met grote tuin en moderne voorzieningen. De school beschikt over 12 klaslokalen, een gemeenschappelijke studentenruimte en een computerruimte. Hiernaast ligt het schoolgebouw dat voor de kinder- en jongerencursussen gebruikt wordt.   lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Exeter

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 8 3 2
Jan 7 2 2
Feb 7 2 3
Mar 9 3 4
Apr 12 4 6
May 15 7 7
June 18 10 7
July 20 12 7
Aug 20 12 6
Sept 18 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes