Engels leren in Fort Lauderdale voor jongeren


Deze zonnige bestemming in Florida is populair bij jongeren van over de hele wereld. Fort Lauderdale is namelijk de ideale bestemming voor jongeren om Engels te leren. Naast het volgen van de Engelse taalcursus, kun je in Fort Lauderdale o.a. genieten van kilometerslange zandstranden, een boulevard vol met gezellige terrasjes en een levendig stadscentrum. Ook kun je vanuit Fort Lauderdale andere bezienswaardigheden in Florida ontdekken. De beroemde Florida Everglades liggen in de buurt en ook een bezoekje aan Miami mag zeker niet ontbreken tijdens een taalreis naar Fort Lauderdale!

Engels leren voor jongeren op een internationale taalschool

Jongeren leren Engels in Fort Lauderdale op een internationale taalschool, die is opgericht in 1997. Speciaal voor jongeren heeft deze school een zomerprogramma ontwikkeld, waarbij een taalcursus Engels wordt gecombineerd met een uitgebreid activiteiten- en excursieprogramma. Ieder jaar volgen jongeren met meer dan 20 verschillende nationaliteiten het programma om Engels te leren in Fort Lauderdale. Er worden taalcursussen aangeboden op alle niveaus, voor beginners t/m gevorderden. Zo worden alle jongeren ingedeeld op hun eigen lesniveau, met internationale leeftijdsgenoten!

Engels leren en Florida ontdekken

Het jongerenprogramma Engels in Fort Lauderdale bestaat uit een compleet pakket van een taalcursus Engels, accommodatie, maaltijden en natuurlijk mogen ook activiteiten en excursies niet ontbreken! Engels leer je tijdens de taalcursus, maar ook buiten het klaslokaal. Door het uitgebreide naschoolse programma, leren jongeren Engels op een interactieve manier, terwijl ze de omgeving en hun internationale klasgenoten beter leren kennen. Voorbeelden van activiteiten zijn: watersportactiviteiten (paddle surf, kayak), beach volleybal, een rondvaart door de “grachten” van Fort Lauderdale, een bezoek aan Miami Beach, een bezoek aan het Everglades National Park (waar je meer dan 200.000 alligators kunt spotten), een bezoek aan “Orlando Islands of Adventure” en nog veel meer!

Verblijf bij een Amerikaans gastgezin of in een residentie

Jongeren die de echte “American way of life” willen ontdekken, kunnen tijdens de taalreis verblijven bij een gastgezin. De Amerikaanse gastgezinnen staan bekend om hun gastvrijheid en interesse in andere culturen. De gastgezinnen wonen in veilige woonwijken van Fort Lauderdale, in moderne huizen, omgeven door tropische tuinen. Engels leren gaat het snelst bij een Amerikaans gastgezin in huis, waar je na het les- en activiteitenprogramma ook nog Engels kunt oefenen met het gastgezin.

Engels leren voor jongeren vanaf 16 jaar

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je ervoor kiezen om een taalcursus Engels voor jongeren in de Verenigde Staten te volgen, óf om een taalcursus Engels voor volwassenen te volgen. De jongerenprogramma’s vinden met name plaats in de schoolvakanties, terwijl de taalreizen voor volwassenen het hele jaar door plaatsvinden. Ben je van plan om een tussenjaar te nemen? Dan is een Engelse taalreis voor volwassenen de beste keuze. Twijfel je nog over welk programma het beste bij je past, lees dan meer over de taalcursussen voor jongvolwassenen, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Op onze website lees je meer over het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op The Language Academy Juniors

De Engelse cursussen voor jongeren in Fort Lauderdale vinden plaats op onze partnerschool TLA (The Language Academy). Er is een speciaal zomerprogramma voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar. De taalschool bevindt zich midden in het centrum van de stad in een modern gebouw. Met dit complete programma leer je niet alleen Engels, maar geniet je ook van de mooie stranden met palmbomen in een veilige omgeving met medecursisten van over de hele wereld. lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
20 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
2-3 weken, 2 weken vanaf €2944

Weer in Fort Lauderdale

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 31 24 9
Aug 31 24 8
Sept 31 24 7
Oct 28 22 7
Nov 26 19 7
Dec 24 17 7
Jan 23 16 7
Feb 24 16 8
Mar 26 18 9
Apr 27 19 9
May 29 22 9
June 30 23 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes