Engels leren in Manchester voor jongeren


Manchester, de op twee na grootste stad van Engeland (ook wel bekend als Noordelijke hoofdstad), staat bekend om hun voetbalclub en is daarmee de ideale bestemming voor jongeren die Engels willen leren terwijl ze hun favoriete sport beoefenen! Begeef je op het terrein van de City Football Academy van Manchester, waar je je moves kunt oefenen onder begeleiding van professionele coaches. Zo kun je schitteren net als de echte profs!

Intensief Engels leren en voetbaltraining

Fanatieke voetballers zijn in Manchester op de juiste plek. Onze partnerschool British Study Centres geeft jongeren de mogelijkheid om de Engelse taal te leren én te voetballen. Het jongerenprogramma Engels in Manchester bestaat uit 15 groepslessen Engels per week. Hierbij staat uiteraard het thema ‘voetbal’ centraal. Onder leiding van een hoogwaardig coaching- en docententeam leer je o.a. hoe belangrijk voeding is voor voetbalspelers en zul je je communicatievaardigheden op en naast het veld verbeteren, bijvoorbeeld door te hoe je tijdens interviews en persconferenties op een tactische manier gebruik kan maken van de Engelse taal. Elke groep bestaat uit een uitgebreide mix van nationaliteiten, waardoor onderling ook veel Engels gesproken wordt. Naast het leren van Engels krijg je 15 uren voetbaltraining per week.

Volg voetbaltraining in de stad van de Premier League Champions

De cursus Engels en Voetbal in Manchester is een inspirerende tweeweekse taalcursus en voetbal voor jonge spelers van 9 tot 17 jaar oud. De voetbaltrainingen vinden plaats in het hart van het trainingscentrum van Manchester City aan de City Football Academy. Met toegang tot deze uitstekende trainingsfaciliteiten en exclusieve samenwerking met Manchester City beleef je als speler een spannende reis door de wereld van verschillende voetbalberoepen en ontdek je het leven als een voetballer.

Extra activiteiten en excursies

Naast het leren van de Engelse taal en de 15 uur voetbaltraining worden aansluitend andere activiteiten en excursies georganiseerd. Het activiteitenprogramma bestaat voornamelijk uit een gevarieerd avondprogramma met elke avond een activiteit en excursies in het weekend. Zo breng je bijvoorbeeld een bezoek aan Manchester City’s Etihad stadion, het Nationale Voetbalmuseum en ga je een dag naar een pretpark.

Engels leren in Manchester op een geaccrediteerde taalschool

De taalcursus vindt plaats in het gebouw van Connel College, een moderne school met uitstekende faciliteiten. De taalschool British Study Centres is geaccrediteerd door de British Council en de cursus is geaccrediteerd door Eaquals. Zij streven naar een hoge kwaliteit van taalonderwijs en -onderwijs wereldwijd. Tijdens het leren van Engels in Manchester staat kwaliteit voorop!

Bekijk ook eens onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Engeland voor jongeren. Liever een andere taal leren, kijk dan eens naar ons volledige aanbod taalreizen in het buitenland.

lees verder »
Bristish Study Centres Juniors
(2)

Taalcursussen voor Jongeren op Bristish Study Centres Juniors

Natuurlijk kun je het niet over Manchester hebben zonder te denken aan haar twee grootste voetbalclubs, Manchester United en Manchester City. Onze partnerschool biedt een voetbalprogramma aan waarbij je de echte Manchester-mentaliteit ervaart! De lessen worden gegeven op een nieuwe en modernde school die gelegen is in het hart van de Etihad Campus, direct naast de trainingsvelden! lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
29/06/2020-07/08/2020
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €1913

Weer in Manchester

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 13 7 2
Nov 9 4 1
Dec 7 2 1
Jan 5 0 1
Feb 6 1 2
Maart 8 2 3
Apr 11 4 5
Mei 15 7 6
Juni 18 10 6
Juli 19 12 5
Aug 19 12 5
Sept 17 10 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes