Engels leren in Melbourne voor volwassenen


Engels leren in de meest zuidelijke stad ter wereld? Dan moet je in Melbourne zijn! Deze Australische stad ligt in het zuidoosten van het land in deelstaat Victoria en heeft meer dan 5 miljoen inwoners. In de zomermaanden (oktober t/m maart) is het hier voornamelijk heerlijk weer. Je kunt de stranden opzoeken, een drankje drinken op de bekende rooftopbars of relaxen in een park, zoals bijvoorbeeld Alexandra of Queen Victoria Gardens. De Great Ocean Road is de populairste roadtrip die je kan maken in Australië en laat Melbourne nou net de uitvalsbasis zijn voor de start van deze trip. Zeker de moeite waard als je in deze mooie stad Engels leert. Melbourne staat tevens bekend om de vele street art kunst die er te vinden is. Dit maakt de stad erg kleurrijk en hip. In de buurt van het bekendste plein van Melbourne, Federation Square, vind je goede eettentjes, winkels en musea. Wanneer er grote, belangrijke sportevenementen plaatsvinden, dan worden deze uitgezonden op dit plein. Wandel ’s avonds in alle rust langs de Yarra-rivier om je hoofd even leeg te maken na een lange dag op de taalschool en in de stad. Een taalcursus Engels in Australië voor volwassenen is erg veelzijdig in een stad als Melbourne: je leert niet alleen de Engelse taal beter spreken, maar je ontdekt ook de prachtige omgeving!

Leer Engels met andere cursisten van over de hele wereld

Wanneer je Engels gaat leren in Melbourne, volg je lessen op de taalschool en kun je na de les deelnemen aan verschillende activiteiten en/of excursies die de school organiseert. Je komt in een internationale lesgroep terecht. Je medecursisten komen van overal ter wereld, dus je komt in aanraking met allerlei culturen tijdens je taalreis. Zowel in de les als tijdens de activiteiten leer je andere volwassenen kennen én de taal beter spreken. 

Een taalcursus Engels volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Engels in Melbourne voor volwassenen vinden plaats op onze partnerschool Kaplan. Deze internationale taalschool ligt in de wijk Docklands op zo’n 15 minuten loopafstand van het centrum van de stad. Het moderne gebouw is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien, dus het Engels leren voor volwassenen is hier erg aangenaam. De activiteiten en excursies die de school organiseert, zijn heel divers en verschillen per week. 

Ontdek wat Melbourne te bieden heeft tijdens het Engels leren

Melbourne is een levendige stad waar altijd iets te beleven valt. Neem (gratis!) tram 35 (City Circle Line) door het centrum en stap uit bij de verschillende bezienswaardigheden. Shop en eet bij de Queen Victoria Market, kom na de Engelse lessen tot rust in de Royal Botanic Gardens of breng een bezoek aan de bruisende wijk Fitzroy, waar je livemuziek, lekker eten en een relaxte sfeer terugvindt. Voor geschiedenis en cultuur ga je naar St. Paul’s Cathedral of de Shine of Remembrance. Hier worden de soldaten die voor Australië hebben gevochten tijdens de Eerste Wereldoorlog herdacht. Een strandwandeling of duik in de zee maak je in St. Kilda’s op kleine afstand van de stad. Als je geluk hebt, spot je hier zelfs pinguïns! Je zult je dus niet snel vervelen wanneer je Engels leert in Melbourne.

Waar kun je verblijven tijdens je taalcursus Engels?

Wil je niet alleen meer van de Engelse taal leren, maar ook de Australische cultuur beter leren kennen? Dan is verblijf in een gastgezin geschikt voor jou. De gastgezinnen zijn het gewend om internationale studenten te ontvangen en hen te helpen met het Engels oefenen en wegwijs te maken in de stad. Liever verblijven met andere cursisten van de taalschool? Of meer gericht op je privacy? Een residentie of studio behoren ook tot de mogelijkheden. 

Zie jij jezelf al Engels leren in Melbourne? Of twijfel je nog tussen bestemmingen? Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen adviseren. Het complete aanbod taalreizen naar het buitenland vind je op de website.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Kaplan

Onze partnerschool Kaplan bevindt zich op de eerste verdieping van een ultramodern gebouw in de veelbelovende wijk Docklands in Melbourne. De school bevindt zich op ongeveer 15 minuten loopafstand van het stadscentrum, maar er is ook een gratis tram naar het stadscentrum, waarmee je binnen slechts 5 minuten in het centrum bent. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Melbourne

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 13 6 4
Aug 14 7 5
Sept 16 8 6
Oct 19 9 7
Nov 21 11 7
Dec 24 13 8
Jan 26 14 9
Feb 26 14 8
Mar 24 13 7
Apr 20 11 5
May 17 9 4
June 14 6 4
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes