Taalcursus Engels in Melbourne

Kaplan

Onze partnerschool Kaplan bevindt zich op de eerste verdieping van een ultramodern gebouw in de veelbelovende wijk Docklands in Melbourne. De school bevindt zich op ongeveer 15 minuten loopafstand van het stadscentrum, maar er is ook een gratis tram naar de stad. Daarmee sta je binnen 5 minuten in het centrum.

Belangrijkste kenmerken van onze partnerschool:

 • 14 klaslokalen met interactieve schoolborden
 • Lift
 • Gratis wifi
 • Beschikt over een computerlokaal / mediatheek, bibliotheek, zelfstudiecentrum, gebedsruimte, studentenlounge / gemeenschappelijke ruimte, cafetaria en een verkoopautomaat (voor snacks e.d.)
 • Toegankelijk voor rolstoelgebruiks
 • Diverse sportfaciliteiten
 • Gratis vervoer naar het stadscentrum

Activiteitenprogramma

Onze partnerschool in Melbourne heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. De activiteiten en excursies die worden georganiseerd, zullen je helpen bij het verkennen van de stad en het maken van nieuwe vrienden. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere geldt een toeslag die ter plaatse kan worden betaald.

Voorbeelden zijn:

 • Filmavond
 • Voetbal
 • Barista-training
 • Museumbezoek
 • Pinguïntour op het Phillip-eiland
 • Great ocean road tour
 • Groepssport
 • Midgetgolf

Minimumleeftijd: 16 jaar

Intensief

Bij de intensieve cursus kun je kiezen tussen 20 of 28 lessen per week.
De intensieve cursus van 20 lessen per week is de standaard cursus en is de perfecte keuze als je de cursus Engels wil combineren met een vakantie. Hierbij heb je namelijk veel vrije tijd voor sightseeing en activiteiten. Tijdens deze cursus zul je je algemene Engelse vaardigheden verbeteren. De cursus is gericht op de belangrijkste vaardigheden van de taal, zoals lezen, schrijven, luisteren en spreken.

De intensieve cursus met 28 lessen per week bevat naast de 20 lessen algemeen Engels ook nog 8 extra specifieke vaardigheidslessen per week in de middag. Bij deze specifieke vaardigheidslessen kun je jouw cursus personaliseren en kiezen uit verschillende keuzevakken.

Je kunt de vakken kiezen die het beste bij jouw wensen en interesses passen. De specifieke vaardigheidslessen kunnen variëren, maar over het algemeen kun je kiezen uit onderwerpen zoals: actualiteiten, zakelijk Engels, academisch Engels, TOEFL / IELTS examenvoorbereiding, schrijven en vocabulaire, spreken en uitspraak, idioom, lokale cultuur, literatuur etc. Naast deze 28 klassikale lessen per week heb je ook toegang tot 7 online sessies met online leermateriaal en studiegroepen.

Let op: de intensieve cursus is niet geschikt voor complete beginners en wordt alleen aangeboden voor cursisten met basiskennis.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Prijzen 2023

Klik op een prijs voor een exacte prijsopgave en/of om te reserveren.
Prijzen in  €/EUR

Max. 15 per lesgroep
Aantal lesuren per week:
Aanvangsdata:  

elke maandag

Let op:  

1 lesuur = 45 minuten

IELTS

Bij de IELTS voorbereidingscursus zul je waardevolle Engelse vaardigheden en examenstrategieën leren, zodat je een goede score kunt halen bij het IELTS examen.

De cursus bestaat uit 28 lessen examenvoorbereiding per week. Daarnaast krijg je toegang tot 7 online leersessies, waarbij je kunt oefenen en verder kunt gaan met wat je hebt geleerd tijdens de les. Tijdens de lessen worden alle onderdelen van het IELTS-examen in detail behandeld. Ook zul je oefenen met spreekvaardigheid en strategieën voor het examen leren die je nodig zult hebben om te slagen.

Een IELTS-certificaat kan veel deuren voor je openen in je toekomst. Zo kun je met dit certificaat naar een universiteit in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Autralia, Nieuw-Zeeland of Canada. Daarnaast zijn er landen waarbij je met dit certificaat een werkvisum kan aanvragen, omdat het diploma vaak erkend wordt als bewijs van jouw taalvaardigheden. Dit diploma zal je CV aantrekkelijker maken en je toekomstige succes op je werk ten goede komen.

We raden een minimale cursusduur van 4 weken aan, maar het is ook mogelijk om de cursus vanaf 1 week te boeken (prijzen op aanvraag)

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Prijzen 2023

Klik op een prijs voor een exacte prijsopgave en/of om te reserveren.
Prijzen in  €/EUR

Max. 15 per lesgroep
Aantal lesuren per week:
Aanvangsdata:  

elke maandag

Let op:  

1 lesuur = 45 minuten

Individueel

Wil je je Engelse vaardigheden zo effectief mogelijk verbeteren in een korte tijdsperiode? Het grote voordeel van één-op-één lessen is dat deze volledig aangepast kunnen worden aan jouw profiel en behoeften, waardoor het een zeer effectieve manier is om jouw Engelse vaardigheden te verbeteren. Doordat je samen met je docent de inhoud van je privélessen kunt kiezen, kun je de inhoud helemaal afstemmen op jouw behoeften.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Prijzen 2023

Klik op een prijs voor een exacte prijsopgave en/of om te reserveren.
Prijzen in  €/EUR

Max. 1 per lesgroep
Aantal lesuren per week:
Aanvangsdata:  

elke maandag

Let op:  

1 lesuur = 45 minuten

Gastgezin 18+

Een verblijf in een gastgezin is ideaal voor cursisten die de lokale cultuur en gewoonten willen ontdekken in een prettige thuisomgeving met vriendelijke mensen. Je verblijft in een eenpersoonskamer op basis van halfpension (ontbijt en avondeten). Je wordt één keer per week voorzien van schone handdoeken en beddengoed. De gastgezinnen bevinden zich op 60-90 minuten afstand van de school.

Gastgezin (16-17 jaar)

De school biedt cursussen aan voor cursisten vanaf 16 jaar. Cursisten onder de 18 jaar zijn verplicht om in een gastgezin te verblijven, vanwege de mate van toezicht die het gastgezin biedt.

Weer in Melbourne

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 24 13 8
Jan 26 14 9
Feb 26 14 8
Mar 24 13 7
Apr 20 11 5
May 17 9 4
June 14 6 4
July 13 6 4
Aug 14 7 5
Sept 16 8 6
Oct 19 9 7
Nov 21 11 7
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes