Engels leren in Portsmouth


Portsmouth, hoewel niet zo bekend, is een heerlijke stad om Engels te leren. Op loopafstand van onze partnerschool is de haven met winkels, gezellige restaurants en bars. Ook het stadscentrum is dichtbij. Ben je op zoek naar een cursus die op jouw persoonlijke wensen wordt samengesteld waarbij met name aandacht is voor zakelijke communicatie? Kijk dan naar het programma voor professionals. Het programma voor volwassenen is voor iedereen vanaf 18 jaar en bevat intensieve cursussen, Cambridge examencursussen en voorbereiding op het IELTS-examen. Besluit je om Engels te leren in Portsmouth dan ga je zeker een onvergetelijke tijd hebben samen met veel internationale cursisten.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op LSI Portsmouth

Onze taalschool LSI in Portsmouth bevindt zich in een groot gebouw met zo’n 55 lokalen. De locatie is ideaal: in het centrum van de stad, te midden van de faculteiten van de universiteit. Hierdoor zul je snel studenten van over de hele wereld leren kennen. In de nabije omgeving vind je veel winkels, cafetarias en bars die vaak door studenten bezocht worden. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €526

Taalcursussen voor Professionals op LSI Portsmouth

De taalschool LSI in Portsmouth is een van de best bekende “Executive English Training centres” in het Verenigd Koninkrijk en daarmee en aantrekkelijke bestemming voor professionals. Via speciale tailor-made cursussen met individuele lessen, of zakelijke cursussen in minigroepen, kun je hier je Engels verbeteren voor het bedrijfsleven. lees verder »
Minimum leeftijd:
25 jaar
Max. per lesgroep:
4 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1589

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes