Taalcursus Engels in Schotland voor leraren


Kun jij als docent Engels wel een opfrisbeurt gebruiken van de Engelse taal maar wil je dit doen in een ander land dan Engeland? Dan is Schotland een goed alternatief! Schotland is bijna 2 keer zo groot als Nederland en ligt in het meest Noordelijke deel van Groot Brittannië. Typische kenmerken van dit land zijn natuurlijk doedelzakken, haggis, whiskey en kilts. Maar bovenal heeft Schotland een indrukwekkend landschap en prachtige natuur. De Schotse hooglanden en het meer van Loch Ness zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je taalcursus Engels voor leraren in Schotland! 

Waar kun je heen voor een taalcursus Engels in Schotland?

De taalcursus voor leraren in Schotland bieden wij aan op onze taalschool in Edinburgh. Onze partnerschool in Edinburgh biedt een speciale taalcursus Engels voor leraren aan: CELTA (Certificate in English Language to Adults). De school ligt in “New Town” op ongeveer 15 minuten loopafstand van alle bezienswaardigheden. Er zijn 12 leslokalen, een zelfstudieruimte, grote tuin en een ruimste voor de studenten met een TV, boeken en tijdschriften. 

Engels leren in Edinburgh

Edinburgh telt ongeveer een half miljoen inwoners en is beroemd om het “Edinburgh Castle”, dat hoog op een heuvel ligt. Het centrum van Edinburgh is divers; aan de ene kant heeft de stad een oud gedeelte met smalle steegjes, kleine pubs en knusse antiekwinkeltjes en aan de andere kant ligt het “New Town” met brede winkelstraten en grote monumentale gebouwen. Kortom: er is genoeg te zien in deze bijzondere stad! Naast de vele bezienswaardigheden in de stad is het ook zeker de moeite waard om het indrukwekkende landschap van de highlands te verkennen tijdens jouw taalcursus Engels in Schotland

Soorten cursussen voor leraren in Schotland

Onze partnerschool in Edinburgh biedt een speciale taalcursus voor leraren aan: CELTA. Een CELTA-cursus garandeert je van een internationaal erkent diploma en vergroot daarmee je mogelijkheden om in het buitenland te werken als leraar. Dit is een 4- of 5-weekse cursus waarbij je start op special startdata. De cursus van 4 weken bestaat uit 30 lesuren per week en de cursus van 5 weken bestaat uit 24 lesuren per week. 

Zie jij een lerarencursus Engels in Schotland wel zitten? Wij helpen jou graag met het organiseren van deze taalcursus. Ben jij er nog niet uit welke bestemming het wordt? Bekijk dan al onze taalreizen naar het buitenland  op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. 

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes