Frans leren in Parijs voor jongeren


Maak kennis met de stad van de liefde en leer Frans voor jongeren in Parijs. Beleef de zomer van je leven! In de romantische hoofdstad van Frankrijk geniet je ’s ochtends van een heerlijk vers croissantje. Ook móet je de luchtige macarons en de baguettes, afkomstig van de boulangerie, geprobeerd hebben. Parijs is een jonge, bruisende stad die meer dan 2 miljoen inwoners telt. Tijdens het leren van de Franse taal in Parijs kan je een bezoekje aan de enige echte Eifeltoren, het beroemde Louvre en de Arc de Triomphe absoluut niet missen. En natuurlijk mag het sprookjesachtige Disneyland niet ontbreken, want hier worden jouw dromen werkelijkheid! Leer Frans voor jongeren in Parijs op onze campus net buiten het centrum en wordt ook verliefd op deze wereldstad!

Zorgeloos Frans leren voor jongeren in Parijs

StudyTravel biedt op onze partnerschool Accord Ecole de Langues in Parijs een totaalpakket aan om de Franse taal te leren, bestaande uit: 20 taallessen per week, accommodatie op basis van volpension, een veelzijdig activiteitenprogramma en 24 uur per dag toezicht. Zo kan je 100% genieten van je buitenlandavontuur en krijg je de kans om je volledig te storten op je Franse lessen. Kortom: je gaat zorgeloos op taalreis!

Bekijk het uitgebreide aanbod van Accord Ecole de Langues voor het leren van Frans voor jongeren in Parijs.

Op een effectieve en plezierige wijze Frans leren in Parijs

Het leren van de Franse taal wordt pas echt leuk dankzij de enthousiaste docenten, die de lessen elke dag zo actief en gevarieerd mogelijk proberen te maken. Een internationale ervaring is iets wat zeker is als je als jongere besluit Frans te leren in Parijs, aangezien er meer dan 30 verschillende nationaliteiten Frans leren op de taalschool.

Frans leren voor jongeren van 13 tot 17 jaar oud

De jongerencursus Frans is geschikt voor studenten van 13 tot 17 jaar. Je krijgt les op onze partnerschool, erkend door EAQUALS en Français langue étrangère (FLE). Er worden lessen gegeven op alle niveaus en je kan hier gebruikmaken van verschillende sportfaciliteiten, de TV ruimte, het internetcafé, de selfservice kantine en het grote terras. Daarbij omvat het jongerenprogramma in Parijs 3 middagactiviteiten per week, plus een dagexcursie per twee weken. Voorbeelden van activiteiten zijn: een wandeltocht, welkom- en afscheidsfeest, boottocht op de Seine, middagje winkelen, culturele workshop, sportactiviteit, een les dans en zang en veel meer.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar alternatieve bestemmingen in Frankrijk, lees dan meer over onze Franse cursussen voor jongeren in Montpellier of bijvoorbeeld de Franse cursussen voor jongeren in Nice.

Cursusprogramma’s in Parijs voor jongeren vanaf 16 jaar oud

Ook voor jongeren vanaf 16 jaar oud heeft StudyTravel een groot aanbod aan cursussen Frans in Parijs. Zo kan je kiezen voor een intensieve taalcursus met bijvoorbeeld 20 of 26 lesuren per week in de ochtend óf in de middag. Verder is er ook de mogelijkheid om een examenvoorbereidingscursus, een Franse taal- en cultuurcursus, of commerciële taalcursus te volgen op onze partnerschool.

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Frans in Frankrijk voor jongeren!

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Accord Ecole de Langues Juniors

De jongerencursus van onze partnerschool Accord in Parijs, vindt plaats op een campus in het zuidelijk deel van Parijs. Op deze locatie heb je les met jongeren tussen 12 en 17 jaar. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd waardoor je Parijs leert kennen! lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
03/07/2022 - 20/08/2022
Verblijf in:
Campus
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €1150

Weer in Parijs

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Sept 21 12 6
Oct 16 8 4
Nov 10 5 2
Dec 7 2 2
Jan 6 1 2
Feb 7 1 3
Mar 12 4 5
Apr 16 6 6
May 20 10 8
June 23 13 8
July 25 15 8
Aug 24 14 7
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes