Taalcursus Portugees in Brazilië voor volwassenen


Brazilië: het Zuid-Amerikaanse land waar Portugees wordt gesproken in tegenstelling tot alle Spaanstalige landen eromheen. Ga uit je comfort zone en volg een taalcursus Portugees in Brazilië voor volwassenen. Het land staat bekend om de zomercarnaval, de mooie kust en heeft tevens het grootste regenwoud ter wereld. Tijdens jouw taalcursus leer je andere cursisten kennen die ook naar Brazilië zijn gekomen om hun Portugees te verbeteren. Samen kunnen jullie ontdekken wat dit prachtige land allemaal te bieden heeft. 

Waarom naar Brazilië voor een taalcursus?

Het volgen van een taalcursus Portugees in Brazilië zorgt ervoor dat je snel en effectief de taal leert. Brazilië is verreweg het grootste land van Zuid-Amerika. Door de grootte van dit prachtige land is er veel diversiteit in het landschap aanwezig. Zo zijn er dichtbeboste delen, vlaktes, maar ook intensief bebouwde grond te vinden. Genoeg redenen om te kiezen voor een Portugese taalreis buiten Europa. 

Een taalcursus in São Paulo

Liefhebber van het ontdekken van grote steden en onder andere lekker eten? Ga op ontdekking in São Paulo en vindt een breed scala aan restaurants. De stad vormt het economische en culturele centrum van het land en is goed voor liefst 40% van de Braziliaanse industrie. Het is een stad die je niet snel zal vervelen wanneer je hier een taalcursus Portugees volgt. 

Op welke school krijgen de cursisten les?

In Brazilië worden de taalcursussen Portugees voor volwassenen verzorgd door een internationale taalschool. In São Paulo ligt de school slechts op enkele minuten lopen van het historische centrum. Zo kun je er na de lessen samen met medecursisten op uit gaan om de leukste plekjes van de stad te leren kennen. Tevens kun je direct je opgedane Portugese taalkennis in de praktijk brengen door een gesprek aan te knopen met de locals.

Wat houdt een taalcursus Portugees in?

Tijdens een taalcursus Portugees ben je een aantal uren per dag intensief bezig met het leren van de Portugese taal. De lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag en deze worden in de ochtend of in de middag gepland. Je leert onder andere je schrijf- en spreekvaardigheid verbeteren. Daarnaast houd je nog genoeg vrije tijd over om met de ander cursisten leuke activiteiten te ondernemen.

Welke verschillende taalcursussen zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden waar volwassenen uit kunnen kiezen. Zo is het mogelijk om les te krijgen in groepsverband of individueel. Bij de groepslessen Portugees zit je samen met andere cursisten in de klas die hetzelfde niveau hebben als jij. Wanneer je kiest voor groepslessen, kom je terecht in een klas met maximaal 6 personen. Het kleine aantal deelnemers zorgt voor een persoonlijke en effectieve leeromgeving. Je kunt samen oefenen en elkaar helpen wanneer nodig. Bij individuele lessen krijg je een-op-een les en kun je je verdiepen in specifieke topics waar je nog enige moeite mee hebt. De taalcursussen zijn te boeken voor volwassenen vanaf 18 jaar. 

Welke accommodatiemogelijkheden zijn er in Brazilië?

In Brazilië kun je kiezen voor verblijf bij een gastgezin. Hierdoor leer je veel meer van de Braziliaanse cultuur en kun je het Portugees oefenen met de gezinsleden. Zij zullen je thuis laten voelen in de grote stad en het echte familiegevoel laten ervaren. Daarnaast kunnen zij jou kennis laten maken met andere lokale inwoners waardoor je Portugese taalkennis grote stappen kan maken.

Wil je Portugees leren in Brazilië? Of ben je benieuwd naar de andere mogelijke taalreizen Portugees voor volwassenen? Het aanbod taalreizen naar het buitenland is groot, dus wij helpen je graag verder om de geschikte taalreis voor jou te organiseren. Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes