Portugees leren in Sao Paulo voor volwassenen


São Paulo is de grootste metropool van Zuid-Amerika. Het precieze inwonersaantal is niet bekend, maar wordt geschat op ongeveer 19 miljoen “Paulista’s”. De stad is het economische en culturele centrum van Brazilië en beschikt over vele diverse bezienswaardigheden; van musea en kathedralen tot racecircuits. De Sé Cathedral is een van de grootste kerken van Brazilië en vormt het symbolische centrum van de stad. Vlakbij is de Pátio do Colégio gelegen; een schitterende koloniale kerk. Via het goede metronetwerk ben je binnen enkele minuten bij Theatro Municipal en een van de hoogste gebouwen van de stad, Edifício Itália. Vanaf dit gebouw heb je een adembenemend uitzicht over de gehele stad. In Parque Ibirapuera kun je genieten van de rust tijdens een picknick. De drukte, winkels en bezienswaardigheden zoek je op in een van de belangrijkste straten van São Paulo: Avenida Paulista. Op zondag is de straat niet toegankelijk voor automobilisten en kun je er onder andere genieten van livemuziek. Natuurlijk is São Paulo ook bekend van de samba en de vele festivals en parades die er jaarlijks gehouden worden. Verder kunnen de fijnproevers terecht in een van de vele bistro’s en restaurants of op de levendige markt, de Mercado Municipal, en er zijn talloze cafés, discotheken en andere uitgaansgelegenheden te vinden voor de nachtbrakers. Het echte bruisende nachtleven is te vinden in de wijk Vila Madalena, waar je tevens overdag na het Portugees leren de prachtige street art in Beco Do Batman kunt bekijken. Overigens kun je ook kunst vinden in het Museu de Arte de São Paulo. São Paulo heeft een subtropisch klimaat waarbij er in de warmere maanden (oktober tot en met februari) meer neerslag valt dan in de relatief koudere maanden. Portugees leren in Brazilië voor volwassenen is een ware beleving in São Paulo!

Een taalcursus Portugees volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Portugees in São Paulo voor volwassenen worden gegeven op onze partnerschool Fast Forward Language Institute. Het schoolgebouw is erg modern en heeft onder andere acht leslokalen en twee lounges. De taalschool ligt centraal in de stad en wordt deels omringd door twee grote straten. Er zijn genoeg barretjes, restaurants en parken te vinden in de buurt van de taalschool. Avenida Paulista ligt op ongeveer 15-20 minuten afstand met de metro.

Lessen Portugees volgen samen met internationale cursisen

Op de taalschool volg je in een internationale lesgroep lessen Portugees. De andere cursisten zijn afkomstig van landen over de hele wereld. Tijdens de lessen wordt er voornamelijk gefocust op spreek- en luistervaardigheden, maar ook grammatica en woordenschat komen aan bod. De lessen vinden plaats op maandag tot en met vrijdag en na afloop van de lessen heb je de ruimte om leuke activiteiten te ondernemen met medecursisten.

Tijdens een taalcursus Portugees verblijven in een gastgezin

Wil jij de Braziliaanse cultuur van dichtbij ervaren? Dan kun je verblijven in een gastgezin wanneer je Portugees gaat leren in São Paulo. Gastgezinnen zijn gewend om internationale cursisten van de taalschool te ontvangen en helpen je dan ook graag met het verbeteren van je Portugese taalkennis. Verblijven in een gastgezin is een bijzondere manier om de Braziliaanse cultuur beter te leren kennen.

Activiteiten ondernemen naast het Portugees leren

De taalschool organiseert allerlei activiteiten voor volwassenen die Portugees leren in São Paulo. Zo worden er verschillende museumbezoeken gepland naar bijvoorbeeld Museu de Arte de São Paulo en Museu de Arte Moderna, kun je mee lunchen bij de Mercado Municipal of meegaan op excursie naar de Embu das Artes. Tijdens de activiteiten krijg je de kans om met de lokale bevolking de Portugese taal oefenen. 

Ben jij van plan om Portugees te gaan leren in São Paulo? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Benieuwd naar de andere bestemmingen waar je een taalcursus Portugees kunt volgen? Bekijk dan het complete aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Fast Forward Language Institute

Onze partnerschool Fast Forward in Sao Paulo ligt vlakbij twee grote straten, Avenida Reboucas en Rua Henrique Schaumann. Het gebouw is modern en beschikt over 8 klaslokalen, een tuin, kantine, keukentje en 4 badkamers. Er is gratis wifi in het hele gebouw. Ook zijn er 2 lounges waar men gebruik kan maken van computers, dvd en een tv. Bovendien zijn het historische deel van de stad en het openbaar vervoer op enkele minuten loopafstand te bereiken. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Sao Paulo

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 22 12 5
July 22 12 5
Aug 23 13 5
Sept 24 14 4
Oct 25 15 4
Nov 26 17 5
Dec 26 18 4
Jan 27 19 5
Feb 28 19 5
Mar 27 18 5
Apr 25 16 5
May 23 14 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes