Spaans leren in Bocas del Toro voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Panama voor volwassenen; het kan in het paradijselijke Bocas del Toro! Bocas del Toro bestaat uit tientallen eilanden met een onwaarschijnlijke verscheidenheid aan flora en fauna. De groene eilandjes liggen in een turquoise-kleurige zee en gecombineerd met de witte standen biedt dit een spectaculair aanzicht. Het hoofdeiland is Isla Colón en vanaf hier kun je met watertaxi's of compleet georganiseerde excursies de baaien, stranden en eilanden ontdekken. Het is een populaire plek voor een rondreis door Midden-Amerika: een echte pleisterplaats voor rugzaktoeristen. Er heerst een relaxte, hippie-achtige sfeer en als je een cursus Spaans wil combineren met snorkelen, duiken, surfen en genieten van zon, zee en strand, dan is dit zeker de place to be. Zeesterren zoeken op Playa de la Estrella, dolfijnen spotten in de Dolphin Bay, kijken naar de surfers op Playa Bluff en wellicht zie je ergens onderweg een luiaard hangen in een boom. Een taalcursus Spaans volgen in Bocas del Toro is Spaans leren in een waar paradijs!

In Bocas del Toro leer je Spaans op een internationale taalschool

In een rustige straat dichtbij het centrum van Bocas Town ligt onze partnerschool. De taalcursussen Spaans in Bocas del Toro voor volwassenen worden hier gegeven. Het is een internationale taalschool die gevestigd is in een prachtig gebouw met een mooie tuin en lounge. Daarnaast zijn er hier tijdens het Spaans leren uiteraard voldoende faciliteiten aanwezig om jouw ervaring compleet te maken. 

Hoe ga jij Spaans leren in Bocas del Toro?

Wanneer je ervoor kiest om Spaans te leren in Bocas del Toro dan heb je de mogelijkheid om groepslessen te volgen, maar ook om individuele lessen te volgen. Als je voor de groepslessen kiest, volg je Spaanse lessen in een internationale lesgroep met andere cursisten van jouw niveau. Alle aspecten van de Spaanse taal worden tijdens de les behandeld. Voor cursisten die liever eigen onderwerpen aandragen of specifieke aandachtspunten willen aanpakken, zijn de individuele lessen een uitkomst. 

Voor welk verblijf kies jij tijdens je taalcursus Spaans in Bocas del Toro?

Het verblijf is een belangrijk onderdeel wanneer je een taalreis naar Bocas del Toro maakt. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende accommodaties. Bij een gastgezin leer je niet alleen de Spaanse taal beter kennen, maar kom je ook meer te weten over de lokale cultuur. Liever met andere cursisten van de school verblijven of een privéaccommodatie reserveren? Laat het ons even weten, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Ontdek wat Bocas del Toro je te bieden heeft

Er zijn genoeg redenen om tijdens je vrije uren Bocas del Toro en omgeving te gaan verkennen. Dit kun je samen met andere volwassenen van de cursus doen, maar natuurlijk ook zelfstandig. Daarnaast biedt de school ook een uitgebreid activiteitenprogramma aan waaraan je kunt deelnemen als je wil. Voorbeelden van activiteiten zijn bijvoorbeeld yogales, surfles, salsales en fietstochten. Eén ding is zeker; er is genoeg te doen voor iedereen die Spaans leert in dit paradijs!

Wil je meer weten over Spaans leren in Bocas del Toro of over de andere taalreizen Spaans voor volwassenen? Neem dan gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op, zodat we je van persoonlijk advies kunnen voorzien. Bekijk daarnaast ook eens alle andere mogelijke taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
Habla ya
(3)

Taalcursussen voor Volwassenen op Habla ya

De taalschool Habla Ya ligt in een rustige straat op 5 minuten lopen van het centrum van Bocas Town. Het is een mooi gebouw met op de 1e etage een galerij met zitjes. Er zijn 12 leslokalen, een keuken, tuin en studentenlounge. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Bocas del Toro

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Juni 30 23 7
Juli 29 23 6
Aug 30 23 9
Sept 30 23 9
Okt 29 23 9
Nov 29 23 7
Dec 29 22 9
Jan 28 22 8
Feb 29 22 9
Maart 29 23 8
Apr 30 23 9
Mei 30 24 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes