Spaans leren in Bogotá voor volwassenen


Spaans leren op International House Bogotá (H2) 
Spaans leren doe je tijdens jouw taalcursus op International House Bogotá. Deze prachtige school ligt in het financiële district van Bogotá en is omgeven door vele restaurants, cafés en winkels. Een bruisende omgeving waar je, eventueel samen met jouw medecursisten, de taalcursus Spaans in praktijk kan brengen. Het nieuwe gebouw  van de school beschikt over vier verdiepingen, 11 leslokalen en een studentenlounge met computers waar je gebruik kunt maken van gratis wifi. 
Welke soort taalcursussen kan je volgen in Bogotá? (H3)
International House Bogotá biedt diverse taalcursussen aan. Wil je Spaans leren met een kleine groep cursisten, kies dan voor een intensieve taalcursus! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een commerciële taalcursus Spaans te volgen waarbij je zakelijk Spaans gaat leren. De taalschool biedt ook de mogelijkheid om individueel Spaans te leren. 
Welke accommodaties zijn mogelijk tijdens een taalcursus in Bogotá? (H3)
Spaans leren in Bogotá is niet compleet zonder accommodatie. Verblijven in een gastgezin is de ideale manier om volledig kennis te maken met de Colombiaanse manier van leven. Je hebt de keuze uit een gastgezin met éénpersoonskamer met ontbijt of halfpension en een gastgezin waar je verblijft in een éénpersoonskamer met een eigenbadkamer. 
Ga je voor twee weken of langer Spaans leren in Bogotá dan kan je er ook voor kiezen om te verblijven in een studio. Deze studio-appartementen bevinden zich op ongeveer 7 minuten loopafstand van de school en zijn beschikbaar voor 1 persoon of 2 gezamenlijke reizigers. 
Beleef de Colombiaanse cultuur tijdens het Spaans leren in Bogotá  (H2) 
Maak het Spaans leren een ervaring om nooit te vergeten door ook de omgeving van Bogotá te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de zoutmijn in Zipaquira en oefen jouw Spaans door het bestellen van kaartjes! Struin door de Paloquemao Market en oefen het kopen van fruit, groente en andere spullen. Door deze activiteiten breng je jouw taalcursus Spaans in de praktijk en haal je het meest uit het Spaans leren in Bogotá. En dat allemaal terwijl je de fantastische stad Bogotá ontdekt; win-win! 
StudyTravel biedt je een breed en divers aanbod aan taalcursussen in het buitenland! 

Wil jij Spaans leren in het midden van Colombia? Dat kan in het levendige Bogotá! Deze historische stad op 2600 meter hoogte biedt je tal van mogelijkheden om de Spaanse taal eigen te maken. Ervaar één van de belangrijkste attracties van deze stad tijdens jouw Spaanse taalcursus: de Cerro de Monserrate. Dit is het symbool van Bogotá: de berg geeft je een waanzinnig uitzicht over de stad. Van traditionele kerken, kloosters en huizen in kleine, kleurrijke straatjes tot aan koloniale gebouwen, hotels en bars: Bogotá is de perfecte plek voor een taalcursus Spaans in Colombia voor volwassenen

Spaans leren op een internationale taalschool

Een taalcursus Spaans in Bogotá voor volwassenen volg je op onze partnerschool International House Bogotá. Deze prachtige taalschool ligt in het financiële district van Bogotá en is omgeven door vele restaurants, cafés en winkels. Een bruisende omgeving waar je, eventueel samen met jouw medecursisten, de Spaanse taal in de praktijk kunt brengen. Het schoolgebouw beschikt over vier verdiepingen, 11 leslokalen en een lounge.

Welke taalcursussen kun je volgen in Bogotá?

De taalschool biedt diverse taalcursussen aan. Wil je Spaans leren in een kleine groep met andere cursisten? Dat kan! Er is ook een mogelijkheid om een commerciële taalcursus Spaans te volgen waarbij de focus ligt op zakelijk Spaans. De taalschool biedt daarnaast opties om individuele lessen Spaans te volgen.

Welke accommodaties zijn mogelijk tijdens een taalcursus in Bogotá?

Spaans leren in Bogotá is niet compleet zonder accommodatie. Verblijven in een gastgezin is de ideale manier om volledig kennis te maken met de Colombiaanse manier van leven. Je hebt de keuze uit verblijf in een gastgezin in een 1-persoonskamer met of zonder eigen badkamer. Ga je voor twee weken of langer naar Bogotá dan kun je er ook voor kiezen om te verblijven in een studio. Deze accommodatie is ook geschikt voor samenreizenden.

Beleef de Colombiaanse cultuur tijdens het Spaans leren in Bogotá

Maak het Spaans leren een ervaring om nooit te vergeten door ook de omgeving van Bogotá te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de zoutmijn in Zipaquira en oefen jouw Spaans door het bestellen van kaartjes. Struin door de Paloquemao Market en probeer met behulp van de Spaanse taal fruit, groente en andere spullen te kopen. Door deze activiteiten breng je jouw Spaanse taalkennis in de praktijk en haal je het meest uit je tijd in Bogotá. 

Ben je van plan om Spaans te gaan leren in Bogotá of twijfel je nog tussen verschillende Spaanstalige bestemmingen? Begrijpelijk, want het volledige aanbod aan taalreizen naar het buitenland is enorm! Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op International House Bogotá

De school is gevestigd in een mooi oud gebouw in het hart van de historische wijk La Candelaria. Het gebouw dateert uit de vroege 19e eeuw en is erg goed bewaard gebleven. Het heeft nog steeds veel originele kenmerken, waaronder prachtige betegelde en houten vloeren, fraai bewerkte houten hoge plafonds en twee ruime binnenplaatsen dat het gebouw met natuurlijk licht overspoelen. De schooleigenaren noemen het gekscherend 'El Palacio' omdat het bekend staat als het gebouw dat vijf voormalige Colombiaanse presidenten gebruikten om zich te kleden en voor te bereiden voor hun inhuldigingsceremonie. Afgezien van de receptie en kantoren, heeft de school 12 ruime klaslokalen en een studeerkamer met computers die leerlingen kunnen gebruiken voor of na de les. De school is gevestigd in een mooi oud gebouw in het hart van de historische wijk La Candelaria. Het gebouw dateert uit de vroege 19e eeuw en is erg goed bewaard gebleven. Het heeft nog steeds veel originele kenmerken, waaronder prachtige betegelde en houten vloeren, fraai bewerkte houten hoge plafonds en twee ruime binnenplaatsen dat het gebouw met natuurlijk licht overspoelen. De schooleigenaren noemen het gekscherend 'El Palacio' omdat het bekend staat als het gebouw dat vijf voormalige Colombiaanse presidenten gebruikten om zich te kleden en voor te bereiden voor hun inhuldigingsceremonie. Afgezien van de receptie en kantoren, heeft de school 12 ruime klaslokalen en een studeerkamer met computers die leerlingen kunnen gebruiken voor of na de les. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €236

Weer in Bogotá

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 18 8 4
July 18 8 5
Aug 18 7 5
Sept 19 7 4
Oct 19 8 4
Nov 19 8 5
Dec 19 7 6
Jan 20 5 6
Feb 20 6 5
Mar 20 7 4
Apr 19 8 4
May 19 8 4
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes