Spaans leren in Boquete voor volwassenen


Boquete ligt in de bergen in het westen van Panama op een uur afstand van de stranden van de Pacifische kust en op 3,5 uur afstand van de Caribische kust in het noorden en wordt omgeven door tropisch regenwoud. Een waanzinnige plek voor een taalcursus Spaans in Panama voor volwassenenSpaans leren in Boquete betekent wonen op een plek samen met ongeveer 20.000 mensen, die van oorsprong van de Indianen, Spanjaarden en Noord- Amerikanen afstammen. Deze culturele mix zie je terug in de gebouwen en bezienswaardigheden van de stad. Boquete staat bekend als de hoofdstad van het ecotoerisme en de koffiebonen uit de omgeving behoren tot de beste van de wereld. Het gebied kent een koel en onvoorspelbaar klimaat met een temperatuur meestal tussen de 16 en 28 graden. Het hele jaar een heerlijk klimaat om Spaans te leren! Zonnige en regenachtige dagen wisselen elkaar af waarbij er vaak op korte afstanden grote temperatuurverschillen zijn. In Boquete en omgeving is veel te doen zoals raften, hiken en trekkings, mountain biken, koffie tours en paardrijden. Kortom Spaans leren in Boquete is een avontuur om nooit te vergeten!

Spaans leren in Boquete op taalschool Habla Ya

De taalschool Habla Ya in Boquete is centraal gelegen in het hart van de stad. Wanneer je kiest voor een taalcursus Spaans in Boquete dan volg je lessen in het midden van de stad met in de directe omgeving de hoofdstraat met veel restaurants, cafés en winkels. Door de ervaren docenten en moderne faciliteiten die op de taalschool aanwezig zijn is Boquete de ideale bestemming voor volwassenen om Spaans te leren!  

Voor welke cursus Spaans in Boquete kies jij?

Spaans leren in Boquete is een groot avontuur en het is daarom ook belangrijk om een taalcursus Spaans te kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. In Boquete heb je de mogelijkheid om Spaans te leren door middel van een minigroep-cursus en een individuele cursus. Als je kiest voor de minigroep cursus dan volg je lessen in een internationale lesgroep, samen met andere volwassenen vanuit de hele wereld. Iedereen is in Boquete met hetzelfde doel; om zich te laten onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur!

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Boquete?

Tijdens het Spaans leren in Boquete mag een goed verblijf uiteraard niet ontbreken. Je hebt de mogelijkheid om zelf te kiezen in wat voor soort accommodatie je verblijft. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf bij een gastgezin of in een pension. Wanneer je bij een gastgezin verblijft dan maak je kennis met het dagelijkse leven in Panama. Er is geen betere manier om de Spaanse taal en de cultuur van Panama echt goed te leren kennen! 

Ontdek wat Boquete je te bieden heeft tijdens het Spaans leren!

Naast het volgen van de Spaanse lessen blijft er op taalreis genoeg tijd over om de omgeving van Boquete te leren kennen! Panama heeft ontzettend veel te bieden en dankzij de georganiseerde activiteiten en excursies vanuit de taalschool krijg je de kans om meer van de omgeving te zien! Natuurlijk kun je er ook zelf op uit gaan, of samen met de andere volwassenen van de cursus, na de lessen of in de weekenden.

Als je er nog niet uit bent waar je Spaans wil gaan leren, bekijk dan ook eens de andere taalcursussen Spaans voor volwassenen. Naast Spaans biedt StudyTravel ook andere taalreizen naar het buitenland aan.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Habla Ya

Onze partnerschool HablaYa in Boquete is centraal gelegen in het hart van de stad, aan de hoofdstraat met veel restaurants, cafés en winkels in de directe omgeving. De school heeft 17 klaslokalen, studentenlounge en er is wifi in het gehele gebouw. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €256

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes