Spaans leren in Boquete voor volwassenen


Boquete ligt in de bergen in het westen van Panama op een uur afstand van de stranden van de Pacifische kust. Tevens ligt Boquete op 3,5 uur afstand van de Caribische kust in het noorden en wordt het omgeven door tropisch regenwoud. Een waanzinnige plek dus voor een taalcursus Spaans in Panama voor volwassenen. Spaans leren in Boquete betekent wonen op een plek samen met ongeveer 20.000 mensen, die van oorsprong van de Indianen, Spanjaarden en Noord-Amerikanen afstammen. Deze culturele mix zie je terug in de gebouwen en bezienswaardigheden van de stad. Boquete staat bekend als de hoofdstad van het ecotoerisme en de koffiebonen uit de omgeving behoren tot de beste van de wereld. Het gebied kent een koel en onvoorspelbaar klimaat met een temperatuur van meestal tussen de 16 en 28 graden. Zonnige en regenachtige dagen wisselen elkaar af waarbij er vaak op korte afstanden grote temperatuurverschillen zijn. In Boquete en omgeving is veel te doen zoals raften, hiken en trekkings, mountainbiken, koffietours en paardrijden. Kortom: Spaans leren in Boquete is een avontuur om nooit te vergeten!

Spaanse lessen volgen op een internationale taalschool?

De internationale taalschool in Boquete is centraal gelegen in het hart van de stad. Wanneer je kiest voor een van de taalcursussen Spaans in Boquete voor volwassenen, dan volg je dus lessen in de stad met in de directe omgeving de hoofdstraat met veel restaurants, cafés en winkels. De ervaren docenten en moderne faciliteiten die op de taalschool aanwezig zijn, maken Boquete de ideale bestemming voor volwassenen om Spaans te leren!  

Welke taalcursus is geschikt voor jou?

Spaans leren in Boquete is een groot avontuur en het is daarom ook belangrijk om een taalcursus Spaans te kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. In Boquete heb je de mogelijkheid om Spaans te leren door middel van groepslessen of individuele lessen. Als je kiest voor de groepslessen, dan leer je Spaans in een internationale lesgroep samen met andere cursisten afkomstig van overal ter wereld. Iedereen is in Boquete met hetzelfde doel; om zich te laten onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur. Wil je liever specifieke aandachtspunten behandelen? Dan is de individuele cursus meer iets voor jou.

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Boquete?

Tijdens het Spaans leren in Boquete mag een goed verblijf uiteraard niet ontbreken. Je hebt de mogelijkheid om zelf te kiezen in wat voor soort accommodatie je verblijft. Kies bijvoorbeeld voor verblijf bij een gastgezin. Wanneer je bij een gastgezin verblijft dan maak je kennis met het dagelijkse leven in Panama. Er is geen betere manier om de Spaanse taal en de lokale cultuur te leren kennen. Voor volwassenen die liever met andere cursisten van de taalschool verblijven zijn er ook mogelijkheden. 

Ontdek wat Boquete je te bieden heeft tijdens je Spaanse taalreis!

Naast het volgen van de Spaanse lessen blijft er op taalreis genoeg tijd over om de omgeving van Boquete te leren kennen. Panama heeft ontzettend veel te bieden en dankzij de georganiseerde activiteiten en excursies die de taalschool organiseert, krijg je de kans om meer van de omgeving te zien. Natuurlijk kun je er ook zelf op uit gaan, of samen met de andere cursisten, na de lessen of in de weekenden.

Ga jij Spaans leren in Boquete? Of ben je er nog niet helemaal uit welke bestemming het gaat worden? Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen Spaans voor volwassenen. Voor de andere mogelijke taalreizen naar het buitenland bezoek je onze website.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Habla Ya

Onze partnerschool Habla Ya in Boquete is centraal gelegen in het hart van de stad, aan de hoofdstraat met veel restaurants, cafés en winkels in de directe omgeving. De school heeft 17 klaslokalen, studentenlounge en er is wifi in het gehele gebouw. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €249

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes