Taalcursus Spaans in Chili voor volwassenen


Volg een Spaanse taalcursus voor volwassenen in Chili; “het land waar de aarde ophoudt”. Als je kiest voor een taalreis naar Chili ontdek je meer dan alleen de Spaanse taal. Een taalreis Spaans geeft je de kans om dit land vol grote contrasten te leren kennen. Omdat Chili enorm uitgestrekt is en in meerdere klimaatzones ligt, biedt het land vele verschillende landschappen. In het noorden vind je de Atacama woestijn, in het zuiden vind je het indrukwekkende gebied Patagonië en naast het vaste land van Chili bevindt zich het Paaseiland, bekend door de enorme Moai beelden die zich rondom het eiland bevinden. Ook vind je in Chili het Andes gebergte.

Chili is ook op culinair gebied een fantastische bestemming; verse zee- en schelpdieren, Empanadas, de beroemde Chileense chilipepers en uiteraard de wijnen laten niets te wensen over. Ontdek dit prachtige land door hier een taalcursus Spaans te volgen samen met andere volwassenen via StudyTravel!

Santiago de Chili: de bestemming voor je Spaanse taalcursus

Chili is een enorm land dat ontzettend veel te bieden heeft. Vanuit Santiago de Chili, waar onze partnerschool zich bevindt, kun je alle kanten op! De stad oogt als een moderne, westerse stad, maar ook het koloniale verleden is hier nog duidelijk zichtbaar. Dankzij de ideale ligging tussen het Andes gebergte en de Grote Oceaan biedt deze stad ontzettend veel mogelijkheden om het avontuur op te zoeken! Zo is het mogelijk om hier te surfen en te duiken, maar ook skiën behoort tot één van de vele mogelijkheden die Chili te bieden heeft.

Zo komt jouw Spaanse taalcursus in Chili eruit te zien

Onze partnerschool in Santiago biedt verschillende cursussen Spaans aan. Wil jij Spaans leren in een groep van internationale cursisten? Kies dan voor de intensieve taalcursus. Je krijgt dan Spaanse les samen met andere volwassenen. Ben je juist op zoek naar een persoonlijke aanpak, gericht op jouw doelen? Kies dan voor de speciaal intensieve cursus, waarbij je een combinatie krijgt van groepslessen en privélessen. Heb je zin om naast de cursus Spaans iets sportiefs te doen? Dan is het programma Spaans & Skiën iets voor jou!

Wie volgen er een taalcursus in Chili?

Volwassenen van 18 jaar en ouder zijn welkom op de taalschool in Chili. Of je nou een beginner bent en nog nooit eerder Spaanse lessen hebt gevolgd, of dat je al op gevorderd niveau zit; voor iedereen is er een passende lesgroep! Tijdens de taalcursus ontmoet je studenten van over de hele wereld en van alle leeftijden. Een taalcursus Spaans volg je zo lang als jij dat wilt. Het is mogelijk om vanaf één week op taalreis te gaan tot een heel jaar! 

De verblijfsmogelijkheden in Chili

Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden in Chili tijdens je taalcursus Spaans. Zo kun je ervoor kiezen om in een gedeeld appartement te verblijven met medecursisten, waardoor je snel andere mensen leert kennen en samen het land- en de stad kunt gaan ontdekken! Als je kiest voor de andere optie, een gastgezin, dan kies je voor een totale onderdompeling in de Chileense cultuur én de Spaanse taal! 

Ben je enthousiast geworden over Chili en wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft een taalcursus Spaans in dit land, of ergens anders? Kijk dan gerust verder op onze website voor het gehele aanbod taalcursussen in het buitenland, of neem contact met ons op als je hulp nodig hebt met het maken van de juiste keuze! 

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes