Spaans leren in Córdoba voor volwassenen


Op zoek naar een taalcursus Spaans in een typisch Andalusische stad? Ga Spaans leren in het prachtige Cordoba! Deze prachtige stad, onderdeel van de beroemde Andalusische driehoek (Córdoba, Sevilla en Granada), ligt tussen de rivier de Quadalquivir en de Sierra Morena. In deze betoverende stad ontdek je de sporen van de Romeinen en de Arabieren. Hier hebben de joden, christenen en moren grotendeels vreedzaam naast elkaar geleefd en de getuigenissen van hun godsdiensten achtergelaten. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de beroemde Mezquita. Zowel deze moskee als het omliggende oude stadscentrum zijn door de UNESCO op de wereldmonumentenlijst geplaatst. In de loop der jaren is Córdoba ontwaakt uit een lange “siësta” en heeft zich ontwikkeld tot een moderne stad met zo’n 300.000 inwoners waaronder ca. 40.000 studenten. Ga een taalcursus Spaans in Spanje volgen in Cordoba! 
Ga Spaans leren in Cordoba bij taalschool Academica Hispánica (H2) 
Spaans leren in Córdoba doe je op de kleine en persoonlijke taalschool Academica Hispánica. Deze taalschool is centraal gelegen in twee aangrenzende gebouwen in typische Cordobaanse stijl. Beide gebouwen beschikken over negen klaslokalen en vele moderne faciliteiten om optimaal Spaans te kunnen leren in Cordoba. 
Voor welke manier van Spaans leren in Cordoba ga jij? (H3) 
Er zijn verschillende manieren om Spaans te leren in Cordoba. Het is belangrijk dat je een taalcursus Spaans kiest die het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Je kunt kiezen voor groepslessen Spaans, individuele lessen óf een combinatie hiervan. Voor volwassenen die hun taalcursus graag afsluiten met een officieel examen, is er de DELE examencursus. Naast Spaans leren kun je in Córdoba ook deelnemen aan kooklessen en Flamencolessen. 
Verblijf bij een gastgezin tijdens de taalreis in Cordoba! (H3) 
Wanneer je Spaans gaat leren in Cordoba krijg je de kans om bij een Spaans gastgezin te verblijven. Er bestaat geen betere manier om de taal en cultuur van dichtbij te leren kennen. Je leert meer over de Spaanse cultuur tijdens je verblijf én je kunt je nieuwe Spaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen en oefenen met het gastgezin. 
Ontdek wat Cordoba je te bieden heeft tijdens het leren van de Spaanse taal (H2) 
Tijdens het Spaans leren in Cordoba raden we je aan om de stad en de omgeving te gaan ontdekken, want dat is zeker de moeite waard! Cordoba heeft de ideale ligging om allerlei excursies te maken naar bijvoorbeeld Granada, Sevilla en de Costa del Sol! Daarnaast biedt de school je ook een interessant activiteitenprogramma om aan deel te nemen, samen met de andere volwassenen van de taalcursus. Spaans leren in Cordoba is een combinatie van leren, plezier maken en nieuwe mensen leren kennen. Wat houdt je nog tegen?! 
Bekijk ook de andere taalcursussen Spaans voor volwassenen. Naast Spaans biedt StudyTravel ook andere taalreizen in het buitenland aan. 

Op zoek naar een taalcursus Spaans in een typisch Andalusische stad? Ga Spaans leren in het prachtige Córdoba! Deze prachtige stad, onderdeel van de beroemde Andalusische driehoek (Córdoba, Sevilla en Granada), ligt tussen de rivier de Quadalquivir en de Sierra Morena. In deze betoverende stad ontdek je de sporen van de Romeinen en de Arabieren. Hier hebben de joden, christenen en moren grotendeels vreedzaam naast elkaar geleefd en de getuigenissen van hun godsdiensten achtergelaten. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de beroemde Mezquita. Zowel deze moskee als het omliggende oude stadscentrum zijn door de UNESCO op de wereldmonumentenlijst geplaatst. In de loop der jaren is Córdoba ontwaakt uit een lange “siësta” en heeft zich ontwikkeld tot een moderne stad met zo’n 300.000 inwoners waaronder ca. 40.000 studenten. Ga een taalcursus Spaans in Spanje volgen in Córdoba! 

Ga Spaans leren in Córdoba bij taalschool Academica Hispánica

Spaans leren in Córdoba doe je op de kleine en persoonlijke taalschool Academia Hispánica. Deze taalschool is centraal gelegen in twee aangrenzende gebouwen in typische Cordobaanse stijl. Beide gebouwen beschikken over negen klaslokalen en vele moderne faciliteiten voor volwassenen om optimaal Spaans te kunnen leren in Córdoba. 

Voor welke manier van Spaans leren in Cordoba ga jij?

Er zijn verschillende manieren om Spaans te leren in Cordoba. Het is belangrijk dat je een taalcursus Spaans kiest die het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Je kunt kiezen voor groepslessen Spaans tijdens de intensieve cursus, individuele lessen óf een combinatie hiervan. Voor volwassenen die hun taalcursus graag afsluiten met een officieel examen, is er de DELE examencursus. Naast Spaans leren kun je in Córdoba ook deelnemen aan kooklessen en Flamencolessen. 

Verblijf bij een gastgezin tijdens de taalreis in Cordoba!

Wanneer je als volwassene Spaans gaat leren in Cordoba krijg je de kans om bij een Spaans gastgezin te verblijven. Er bestaat geen betere manier om de taal en cultuur van dichtbij te leren kennen. Je leert meer over de Spaanse cultuur tijdens je verblijf én je kunt je nieuwe Spaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen en oefenen met het gastgezin. 

Ontdek wat Cordoba je te bieden heeft tijdens het leren van de Spaanse taal 

Tijdens het Spaans leren in Cordoba raden we je aan om de stad en de omgeving te gaan ontdekken, want dat is zeker de moeite waard! Córdoba heeft de ideale ligging om allerlei excursies te maken naar bijvoorbeeld Granada, Sevilla en de Costa del Sol! Daarnaast biedt de school je ook een interessant activiteitenprogramma om aan deel te nemen, samen met de andere volwassenen van de taalcursus. Spaans leren in Cordoba is een combinatie van leren, plezier maken en nieuwe mensen leren kennen. Wat houdt je nog tegen?! 

Andere taal of bestemming? Op de website van StudyTravel taalreizen vind je meer informatie over alle taalcursussen in het buitenland!

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Academia Hispánica

Onze partnerschool Academia Hispánica in Córdoba, is centraal gelegen in 2 aangrenzende gebouwen, in typische Cordobaanse stijl. In beide gebouwen zijn 9 klaslokalen, een lerarenkamer, een video ruimte, en een bibliotheek/ vergaderruimte en een prachtige binnenplaats met terras. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-20 weken, 1 week vanaf €239

Weer in Córdoba

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 21 13 8
Mei 23 15 10
Juni 27 19 11
Juli 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Okt 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Maart 18 11 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes