Spaans leren in Córdoba voor volwassenen


Op zoek naar een taalcursus Spaans in een typisch Andalusische stad? Ga dan Spaans leren in het prachtige Córdoba! Deze stad, onderdeel van de beroemde Andalusische driehoek (Córdoba, Sevilla en Granada), ligt tussen de rivier de Quadalquivir en de Sierra Morena. In deze betoverende stad ontdek je de sporen van de Romeinen en de Arabieren. Tevens hebben de joden, christenen en moren hier grotendeels vreedzaam naast elkaar geleefd en de getuigenissen van hun godsdiensten achtergelaten. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de beroemde Mezquita. Zowel deze moskee als het omliggende oude stadscentrum zijn door de UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. In de loop der jaren is Córdoba ontwaakt uit een lange “siësta” en heeft zich ontwikkeld tot een moderne stad met zo’n 300.000 inwoners waaronder ongeveer 40.000 studenten. Een taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen volg je in Córdoba! 

In Córdoba volg je Spaanse lessen op een internationale taalschool

De taalcursussen Spaans in Córdoba voor volwassenen worden gegeven op de kleine en persoonlijke taalschool. Onze internationale partnerschool is centraal gelegen in twee aangrenzende gebouwen in typische lokale stijl. Beide gebouwen beschikken over negen klaslokalen en vele moderne faciliteiten om optimaal Spaans te kunnen leren in Córdoba. 

Voor welke manier van Spaans leren in Córdoba ga jij?

Er zijn verschillende manieren om Spaans te leren in Córdoba. Het is belangrijk dat je een taalcursus Spaans kiest die het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Je kunt kiezen voor groepslessen, individuele lessen óf een combinatie hiervan. Voor volwassenen die hun taalcursus graag afsluiten met een officieel examen, is er de D.E.L.E.-examencursus. Naast de reguliere Spaanse taalcursus kun je in Córdoba ook kooklessen en flamencolessen boeken.

Ontdek wat Córdoba je te bieden heeft tijdens het leren van de Spaanse taal

Tijdens het Spaans leren in Córdoba raden we je aan om de stad en de omgeving te gaan ontdekken, want dat is zeker de moeite waard! Córdoba heeft de ideale ligging om allerlei excursies te maken naar bijvoorbeeld Granada, Sevilla en de Costa del Sol. Daarnaast biedt de school je ook een interessant activiteitenprogramma om aan deel te nemen samen met de andere cursisten van de taalcursus. Op taalreis naar Córdoba is een combinatie van leren, plezier maken en nieuwe mensen leren kennen en de ideale bestemming voor een taalcursus Spaans in Spanje. Wat houdt je nog tegen?! 

Verblijf bij een gastgezin tijdens de taalreis naar Córdoba

Wanneer je Spaans leert in Córdoba krijg je de kans om bij een Spaans gastgezin te verblijven. Er bestaat geen betere manier om de taal én cultuur van dichtbij te leren kennen. Je kunt je nieuwe Spaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen en oefenen met het gastgezin. Deze gezinnen zijn overigens op een zorgvuldige manier door de taalschool geselecteerd en weten hoe het is om internationale cursisten te huisvesten. 

Wil jij Spaans gaan leren in Córdoba? Of heb je nog vragen over de andere mogelijke taalreizen naar het buitenland? Voor meer informatie kun je op doordeweekse dagen telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen. We voorzien je graag van persoonlijk advies!

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Academia Hispánica

Onze partnerschool Academia Hispánica in Córdoba, is centraal gelegen in 2 aangrenzende gebouwen, in typische Cordobaanse stijl. In beide gebouwen zijn 9 klaslokalen, een lerarenkamer, een video ruimte, en een bibliotheek/ vergaderruimte en een prachtige binnenplaats met terras. lees verder »
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-20 weken, 1 week vanaf €239

Weer in Córdoba

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
May 23 15 10
June 27 19 11
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes