Taalcursus Spaans in de Dominicaanse Republiek voor volwassenen


Wil je graag een Spaanse taalcursus volgen en ben je op zoek naar een unieke ervaring? Ga dan naar de Dominicaanse Republiek. De Dominicaanse Republiek is gelegen aan de oostkant van het eiland Hispaniola. Aan de andere kant van het eiland bevindt zich Haïti. De witte bounty stranden met wuivende palmbomen, het kristalheldere zeewater en ook de gastvrijheid van de spontane bevolking maken dit land tot een geliefde bestemming voor een taalcursus Spaans voor volwassenen. Met andere cursisten van de taalschool kun je prachtige excursies maken om het eiland te verkennen.

Waar volg je deze taalcursus Spaans?

Santo Domingo is de hoofdstad en ligt in het zuiden van de Dominicaanse Republiek. Je volgt de taalcursus Spaans op De taalschool “Academia Hispaniola”. Wanneer je een taalcursus Spaans voor volwassenen volgt in Santo Domingo kun je ook genieten van de cultuur van de stad. Het heeft een koloniaal gedeelte en een brede boulevard. 

Verschillende soorten taalcursussen

Er zijn verschillende taalcursussen Spaans beschikbaar, hierdoor is er altijd een cursus die bij jou past. Het is mogelijk om Spaans te leren door middel van een intensieve taalcursus waarbij je met andere cursisten in een kleine groep les krijgt. Daarnaast kun je kiezen voor een speciaal intensieve taalcursus Spaans waarbij je ook een aantal privélessen krijgt. Om wat meer over de cultuur te leren kun je kiezen voor Spaans & cultuur of Spaans & koken.

Voor wie is de taalcursus geschikt?

Een taalcursus Spaans in de Dominicaanse Republiek is geschikt voor studenten vanaf 18 jaar. Tijdens de taalcursus leer je niet alleen de Spaanse taal, maar kun je ook volop genieten van de heerlijke Latijns Amerikaanse merengue en salsa. Muziek- en dansliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Elke vrijdag is er op het dakterras van het appartementencomplex een gezamenlijke maaltijd met merenguemuziek. Ook zijn hier lokale mensen bij waarmee je jouw Spaans kan oefenen. Leer, samen met de mede cursisten van de taalcursus, merengue en salsa dansen. Geniet daarnaast in het weekend met de andere internationale studenten van de mooie stranden en het zomerse klimaat.

Waar verblijf je tijdens je taalcursus

Wanneer je een Spaanse taalcursus gaat volgen in de Dominicaanse republiek is het mogelijk om bij een gastgezin te verblijven. Hierdoor leer je meer van de cultuur en kun je alles wat je tijdens je taalcursus Spaans leert meteen toepassen. Daarnaast is het mogelijk om samen met andere studenten in een gedeeld appartement te verblijven. Je leert al snel veel mede cursisten kennen waarmee je na de taalcursus gezellig mee op stap kan.

Hoe ziet een dag van een taalcursus eruit?

Tijdens een cursus Spaans in de Dominicaanse Republiek hou jij je bezig met het schrijven en spreken van de Spaanse taal. Je leert onder andere de Spaanse grammatica, verbreed je je woordenschat en oefen je je uitspraak. Buiten de taalcursus om kun je ook je Spaans oefenen met de lokale bevolking.

Naast de Dominicaanse republiek zijn er ook nog andere gebieden in het Caribisch gebied waar je heen kunt voor Spaanse taalreizen voor volwassenen. Je kunt ons altijd bellen, mailen of een bericht sturen van de chat zodat wij je kunnen helpen bij de juiste keuze. Kijk ook eens op onze site voor het gehele aanbod van taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes