Spaans leren op Ibiza voor jongeren


Wil jij Spaans leren op een prachtig eiland in de Middellandse zee? Ibiza, gelegen op zo’n 79 km afstand van de Spaanse kust, is het op twee na grootste eiland van de Balearen en is een zeer populaire bestemming voor jongeren. Er is hier genoeg te doen, zowel voor liefhebbers van cultuur als voor diegene die meer van het strand houden.
Ibiza trekt jongeren van over de hele wereld aan, waardoor je gemakkelijk vrienden maakt en mensen ontmoet van verschillende nationaliteiten.
De bruisende omgeving en mooie stranden maken Ibiza tot een uitstekende bestemming voor een jongerencursus gedurende de zomer.
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Instituto de idiomas Ibiza Juniors

Op onze partnerschool Instituto de idiomas Ibiza kunnen jongeren vanaf 16 jaar deelnemen aan een intensieve cursus Spaans. De school beschikt over moderne faciliteiten: 9 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een zelfstudie-ruimte en gratis wifi. Je kunt na de lessen het gezellige centrum verkennen, of van het zonnetje genieten op de nabijgelegen stranden! Voor jongeren wordt er elke week een leuk activiteitenprogramma georganiseerd, waardoor je je zeker niet zult vervelen! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
9 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-26 weken, 1 week vanaf €245

Weer in Ibiza

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Juni 26 18 11
Juli 28 21 11
Aug 29 22 11
Sept 27 20 8
Okt 23 15 6
Nov 19 12 5
Dec 16 9 5
Jan 15 7 5
Feb 15 7 6
Maart 16 9 7
Apr 19 11 8
Mei 22 14 10

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE