Taalcursus Spaans in Málaga

Peach Traveling School

Wil je tijdens je taalcursus zoveel mogelijk zien van Andalusië, het zuidelijke deel van Spanje, dan biedt Peach Traveling School de mogelijkheid om volledig ondergedompeld te worden in de Spaanse taal en cultuur. De taalcursus is een programma waarbij je een rondreis maakt langs verschillende steden in Andalusië, beginnende in Málaga. Je krijgt de kans om de meest authentieke Spaanse gebruiken te ervaren, met de lokale bevolking te praten, verborgen schoonheden te ontdekken en dit alles onder constante begeleiding van een leraar.

Deze cursus is speciaal bedoeld voor iedereen met een "reizigers" geest die Spaans wil leren. Lessen worden namelijk gegeven op bijzondere locaties, vaak ook buiten, in plaats van binnen de vier muren van een traditionele school. Je reist in een luxe privébus en bezoekt zodoende de mooiste steden, dorpen en landschappen van Andalusië.

Intensief & activiteiten

Het programma van 1 of 2 weken bestaat uit 15 officiële lessen Spaans per week, gericht op de volgende vaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Eigenlijk precies zoals in een traditionele school dus, maar met een unieke methode die specifiek is aangepast aan het reisprogramma. Je zult namelijk 24/7 begeleid worden door een professionele en ervaren Spaanse leraar.
Je reist in een luxe privébus en bezoekt zodoende de mooiste steden, dorpen en landschappen van Andalusië. Tijdens busritten, activiteiten, excursies en maaltijden luister je naar culturele lezingen en krijg je uitleg over de locaties die je gaat bezoeken. Omdat de leraar ook je gids is, blijf je gedurende de hele tour, als aanvulling op de 'officiële' lestijd, de Spaanse taal oefenen.

Elke dag wordt het studeren gecombineerd met authentieke en lokale ervaringen. Lessen vinden plaats in de hotels of op andere locaties die daarvoor geschikt zijn. Naast Spaanse lessen, leer je ook de prachtige natuur en de mooie steden kennen. Ook ga je genieten van de lokale gastronomie met natuurlijke producten. Voorbeelden van de ervaringen tijdens deze reis zijn bijvoorbeeld het bekijken van de zonsopgang in een van de mooie kustplaatsen, ontmoetingen met traditionele ambachtslui in een van de witte dorpen, of paardrijden langs de stranden van Tarifa. Verder ontdek je Sevilla met de fiets en zul je leren hoe je met je eigen handen op traditionele Spaanse wijze brood, kaas en gazpacho bereidt. De uiteindelijke activiteiten hangen af van de duur van het programma (1 of 2 weken).

Het traveling classroom programma wordt aangeboden voor studenten met A1-B2 niveau. Voor A1 studenten bevelen we aan om min. 1 week vooraf lessen in onze partnerschool te volgen. B2 studenten krijgen extra lesmateriaal gedurende de reis en zij kunnen hun vaardigheden oefenen in hun vrije tijd.

Afhankelijk van de duur van het programma, zul je de reis beginnen in Málaga of Sevilla. Eindpunt van de reis is altijd Málaga. Neem voor het exacte weekoverzicht per programma contact met ons op.

Indien je je verblijf wilt verlengen of combineren met een taalcursus in een standaard taalschool in Málaga is dat ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Minimum leeftijd is 18 jaar .

Prijzen 2020

Klik op een prijs voor een exacte prijsopgave en/of om te reserveren.
Prijzen in  €/EUR

Max. 8 per lesgroep
Aantal lesuren per week:
Aanvangsdata:  

elke maandag

Let op:  

1 lesuur = 50 minuten

De aankomst- en vertreklocatie van het traveling classroom programma is Málaga. Indien men het korte programma van 1 week boekt is dit ofwel gelijk aan week 1 of week 2 van het complete 2 weekse programma. Het gecombineerde programma van 2 weken bestaat uit 20 Spaanse lessen gedurende de eerste week (op school) + 15 lessen & activiteten gedurende de tweede week in het traveling classroom programma


Het traveling classroom programma wordt aangeboden voor studenten met A1 - B2 niveau. Voor A1 studenten bevelen we aan om min. 1 week vooraf lessen in onze partnerschool te volgen, of thuis alvast wat studie te doen. B2 studenten krijgen extra lesmateriaal en zij kunnen hun vaardigheden oefenen in alle buiten-de-klas lessen.


1 dag van het programma is het mogelijk optionele activiteiten bij te boeken (Mountainbiking, Paardrijden, Kite-surfen, Paddle Surf of Yoga) tegen een supplement van € 75 per activiteit. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gastgezin / Hotel

Het merendeel van de reis verblijf je in hotels of in een zogenaamde “finca” (Spaans landhuis op het platteland). De hotelaccommodatie is van te voren beoordeeld en maakt het mogelijk om op mooie en unieke locaties in Andalusië te verblijven. Afhankelijk van de optie die je geboekt hebt slaap je in een 2-persoonskamer of 1-persoonskamer, op basis van halfpension (inclusief ontbijt en -afhankelijk van het dagprogramma - een lunch of diner).

Een paar nachten van het programma zul je in een gastgezin verblijven. Je verblijft in een 1- of 2-persoonskamer op basis van halfpension. De werkelijke hoeveelheid nachten hangt af van de duur van je programma.

  • Boek je het 2-weekse programma, dan verblijf je zowel bij aankomst in Málaga als de laatste avond van het programma bij een Spaans gastgezin. De gastgezinnen wonen in het authentieke wijkje “Pedregalejo”, vlakbij het strand.
  • Bij het programma van 1 week zul je de reis beginnen in Sevilla, waar accommodatie in een hotel geregeld is. Je zult in dit geval dus alleen aan het einde van de reis een dag bij een gastgezin in Málaga verblijven.

Algemene beoordeling
4.2 / 5.0
1 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.4 / 5.0
Anoniem


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


Weer in Málaga

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Sept 27 20 11
Okt 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Maart 18 11 6
Apr 21 13 8
Mei 23 15 10
Juni 27 19 11
Juli 29 21 11
Aug 30 22 11

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes