Taalcursus Spaans in Panama voor volwassenen


Panama is een prachtig land dat zich bevindt in Centraal Amerika. Het land ligt tussen Colombia en Costa Rica en is een ideale bestemming om Spaans te leren tijden een intensieve taalcursus voor volwassenen. Panama heeft een tropisch klimaat en kent een droog seizoen (december-april) en regenseizoen (mei-december). Het landschap is erg afwisselend; schitterende tropische eilanden, ondoordringbare jungles, vulkanen, wilde rivieren etc. Wil je meer cultuur? Ook dan is Panama een interessant land door de resten van de koloniale Spaanse overheersing en de culturen van de oorspronkelijk volken. Ga hierheen voor een taalcursus Spaans en ontdek dit intrigerende land.

Welke bestemmingen zijn er?

Om een taalcursus Spaans te volgen in Panama kun je kiezen uit twee prachtige en totaal verschillende bestemmingen: Bocas del Toro en Boquete.
Boquete bezoek je voor een kijkje in de jungle van Panama en Bocas del Toro voor de prachtige kust, mooie natuur en  lekker eten. Op beide bestemmingen krijg je op de taalschool “Habla Ya” les. Dit is een Internationale taalschool, die zorgvuldig door ons uitgekozen is.
Kan je niet kiezen? Je kunt natuurlijk ook deze twee bestemmingen combineren!

Taalreis naar Bocas del Toro

Bocas del Toro bestaat uit tientallen eilanden en is een ideale bestemming als je, naast een intensieve cursus Spaans, wil genieten van de vele groene eilandjes, turquoise -kleurige zee en de witte stranden. De internationale taalschool organiseert ook allerlei excursies om andere plekjes op het eiland te ontdekken. Er heerst een relaxte sfeer en is een must-see bestemming als je een reis door Midden-Amerika maakt.

Taalcursus in Boquete

Boquete ligt in het binnenland in de bergen in het westen van Panama. De stad zelf heeft vele bezienswaardigheden die je kunt bezichtigen wanneer je een taalcursus Spaans voor volwassenen volgt in Boquete. Het is de hoofdstad van Panama en je kunt hier je verblijf combineren met activiteiten zoals raften, wandelen of mountainbiken. De stad heeft nog de échte authenticiteit van het land.

Soorten taalcursussen

Er zijn verschillende soorten taalcursussen Spaans voor volwassenen beschikbaar. Je kunt kiezen voor een minigroep waarbij 20 lesuren per week Spaans volgt in een groep van maximaal 6 personen. Ook is er een minigroep speciaal waarbij je, naast groepslessen, ook dagelijks 1 privéles krijgt.

Voor wie is de taalcursus?

Een Spaanse taalcursus in Panama is mogelijk voor studenten vanaf 18 jaar. De taalcursus Spaans wordt op meerdere niveaus gegeven en aan de hand van een (online) inschalingstest word je in de juiste lesgroep ingedeeld. Beginners komen natuurlijk altijd in een beginnersgroep. Je komt tijdens de cursus Spaans bij andere volwassen cursisten met verschillende nationaliteiten in de klas. Hierdoor maak je nieuwe vrienden van over de hele wereld.

Voor meer informatie over taalreizen Spaans voor volwassenen kun je altijd bellen, mailen of een bericht sturen via de chat. Wij helpen je graag met al je vragen. Voor ons gehele aanbod van taalreizen in het buiteland kun je een kijkje nemen op de website.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes