Taalcursus Spaans in Panama voor volwassenen


Panama is een prachtig land dat zich bevindt in Centraal-Amerika. Het land ligt tussen Colombia en Costa Rica in en is een interessante bestemming om Spaans te leren voor volwassenen. Panama heeft een tropisch klimaat en kent een droog seizoen en een regenseizoen. Het landschap is erg afwisselend; schitterende tropische eilanden, ondoordringbare jungles, vulkanen en wilde rivieren wisselen elkaar af. Ben je meer een cultuurliefhebber? Ook dan is Panama een interessant land vanwege de resten van de koloniale Spaanse overheersing en de culturen van de oorspronkelijke volken. Ontdek dit veelzijdige land tijdens een taalcursus Spaans!

Op welke bestemmingen in Panama kun je Spaans leren?

Wanneer je Spaans gaat leren in Panama, dan heb je les op de internationale taalschool in Bocas del Toro

Een taalcursus Spaans in Bocas del Toro

Bocas del Toro bestaat uit tientallen eilanden en is een fijne plek als je, naast het leren van de Spaanse taal, wil genieten van vele groene eilandjes, een turkooiskleurige zee en witte zandstranden. De internationale taalschool in Bocas del Toro organiseert naast de taallessen allerlei activiteiten en excursies om andere plekken op het eiland te ontdekken. Er heerst een relaxte eilandsfeer in Bocas del Toro en het is een must-see bestemming wanneer je een rondreis maakt door Panama!

Hoe ziet een taalcursus Spaans eruit?

Er zijn verschillende taalcursussen Spaans die je kunt volgen in Panama. De cursussen vinden altijd plaats op een internationale taalschool, waardoor je andere volwassenen leert kennen vanuit de hele wereld. De meeste cursisten kiezen voor een groepscursus, waarbij je lessen volgt in kleine internationale groepen. Ook individuele lessen Spaans zijn mogelijk in Panama, ideaal voor volwassenen die specifieke aandachtspunten of bepaalde onderwerpen willen behandelen. Een combinatie van de twee is ook mogelijk. 

Waar verblijf je tijdens de taalreis in Panama?

Wil je de Spaanse taal en de cultuur van Panama van dichtbij leren kennen? Kies dan voor een verblijf bij een gastgezin. Door bij een lokaal gastgezin te verblijven krijg je de kans om je Spaanse taalkennis direct in de praktijk toe te passen en ook na de taalcursus te blijven oefenen. Er is geen betere manier om Spaans te leren en de manier van leven van dichtbij mee te maken. Naast gastgezinnen, is er ook de mogelijkheid om in een eigen of gedeelde studentenaccommodatie te verblijven.

Voor meer informatie over taalreizen Spaans voor volwassenen kun je ons altijd telefonisch, per mail of via de chat bereiken. Wij geven je graag een persoonlijk advies. Bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland op de website.

lees verder »
 
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes